PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479915}
4,9 47 tys. ocen
4,9 10 1 46826
3,8 11 krytyków
Miłość na wybiegu
powrót do forum filmu Miłość na wybiegu

Czy w Polsce nie ma aktorek? Czy wszędzie musi się wetknąć Kuna? Czy na kartonie mleka tez się pojawi? Grą nie poraża, a z wywiadów i bloga wynika, że ma także pstro w głowie. Nie obejrzę. Tylko Soni dla takiego czegoś szkoda...

dancewithangel

myślę, że jeśli byłoby to mleko z kuny (kunie mleko?) to z pewnością :)

dancewithangel

co ty chcesz od kuny.... świetna aktorka (np. 33 sceny z życia) faktycznie ostatnio czesto gra w filmach bo jest odkryciem roku.
uwielbiam ją.

dancewithangel

Kune biora bo jest dobra aktorka. Ogladalem wiele filmow z nia i uwazam ze w kazdej roli potrafi byc inna. Jest bardzo wszechstronna aktorka, ktora nie ma parcia na szklo i nie wystepuje w zadnym 'gwiazdorksim show'. A dlaczego Soni żal? Sonia to moja ulubiona aktorka. I ciesze sie ze zagrala ta role, bo zadko mozna ja widziec w takim wydaniu i est tak zdolna aktorka ze se poradzila swietnie. Aktorka musi probowac swoich sil w roznych gatunkach.

zxcvw

Człowieku, ile Ty masz lat? Bredzisz jak dziecko z pokolenia pokemonow (czytaj pokolenia gimnazjum). Soni zal, bo ten film to totalne dno. 100m ponizej mulu. Kolejna kretynska produkcja made by TVN.

Alex303

napewno wiecej niz ty.... Ja to ogladalem a wiec wiem o czym mowie a ciekawe jak z Toba?

dancewithangel

zgadzam się, wczoraj znalazłem ją u siebie w lodówce :))

dancewithangel

Tak jak kiedyś Linda tak teraz Kuna,młodzi zdolni nie mają szans.

ocenił(a) film na 3
kris666888

zdecydowanie zgadzam sie z założycielem tematu - moze i jest dobra aktorka ale sry ja juz patrzec na nia nie moge - jak to sie mowi co za duzo to nie zdrowo:)