PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479915}
4,9 47 tys. ocen
4,9 10 1 46826
3,8 11 krytyków
Miłość na wybiegu
powrót do forum filmu Miłość na wybiegu

Litości

ocenił(a) film na 2

Właśnie obejrzałem ten film. Miałem nadzieję na miły wieczór z żoną z udanym polskim filmem. Niestety, po raz kolejny okazał się ten tak mocno reklamowany filmik typowym gniotem. Fabuła o niczym. Dialogi czerstwe jak zeszłoroczna bułka, praca kamery średnia, no i muzyka żenująca.
Nie wiem dokąd zmierza polska komedia, ale kierunek wytyczany przez filmy typu Złoty środek i rzeczona Miłość na wybiegu nie daje nadziei na to, że w Polsce będą robione filmy z pasją, zaangażowaniem i jakąkolwiek historią w środku.
Zdecydowanie odradzam.

ocenił(a) film na 10
Wiktorek

A czego się spodziewałeś po komedii romantycznej? Jak nawet sama nazwa mówi to KOMEDIA ROMANTYCZNA! Czyli po nazwie można wywnioskować, że będzie to film cukierkowaty. I uważam, ze jest naprawdę niezły. Jest śliczna dziewczyna, seksowny facet w tym przypadku Kacper(fotograf) i jest ROMANS. Jeżeli nie preferujesz komedii romantycznych to nie wypowiadaj się na ich temat bo wiadomo że będziesz negatywnie je oceniał.

ocenił(a) film na 2
Alutek41

Mam rozumieć zatem, że każda komedia romantyczna ma beznadziejną fabułę i liczy się śliczna dziewczyna, seksowny facet i romans? Dziwna sprawa, bo w "Proposal" jakoś poradzili sobie, żeby nie być czerstwym filmem, ba, nawet na naszym podwórku jest to możliwe - "Lejdis" chociażby.
I żeby było jasne, ja preferuję DOBRE filmy, rodzaj jest dla mnie mało istotny, może być romantyczna komedia jak i dramat.
Nie mniej jednak rozumiem Twój punkt widzenia. Każdy chciałby przeżyć piękny romans, być śliczną kobietą, spotkać seksownego faceta i przeżyć przygodę... nawet jeśli będzie na żenująco niskim poziomie.

ocenił(a) film na 2
Wiktorek

BEZNADZIEJA!!! Co to k... w ogóle było? Przez 30 minut oglądałem na ekranie obrażoną na cały świat gówniarę, której nic kompletnie się nie podobało (kolejna polska gwiazda?). Dialogów ZERO, śmiesznych scen ZERO, kolory filmu jakieś wyblakłe, muzyka nieistniejąca, gra aktorów jak GRA DRUCIANYCH WYCIORÓW DO BUTELEK...

ocenił(a) film na 3
Wiktorek

Dokładnie, film na prawdę denny. Jak to często bywa zakończenie zupełnie spieprzone, zero scen komediowych, po prostu totalna chała. Kurde myślałam, że jak będzie dobra obsada to film okaże się niezły, ale teraz widocznie po obsadzie lepiej nie oceniać filmów np. jak już powiedziałeś Wiktorek, " Złoty Środek".
Żal ściska serce.