PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479915}
4,9 47 tys. ocen
4,9 10 1 46843
3,8 11 krytyków
Miłość na wybiegu
powrót do forum filmu Miłość na wybiegu

Witam!
Wczoraj byłem na pokazie przedpremierowym tego filmu, muszę powiedzieć że film nie jest zbyt głęboki, ale tu nie o to chodzi. Film zabawny, można było się trochę pośmiać. Oglądając ma się wrażenie że film powinien być opatrzony klauzulą "poniżej 20 lat", nakręcony jakby dla nastolatek marzących o wielkiej miłości... mimo tego wrażenia mam pozytywne, warto czasem pójść na jakiś odmóżdżający film, dla relaksu lub choćby aby sprawić przyjemność swojej kobiecie :)

lwelniak

Fakt, mogło być gorzej. Co prawda najgorszych schematów romantycznych jest tu na potęgę (największe przeszkody bohaterka pokonuje zbyt gładko; widoku Warszawy z pięknego tarasu i zachodu słońca nad morzem więcej nie zniosę), ale z drugiej strony parę gagów rzeczywiście się filmowcom udało (scena w konfesjonale!). Karolak świetny, Gorczyca i Dorociński bardzo ok. Fajnie, że pojawiło się parę elementów mniej grzecznych niż w typowej polskiej komedii romantycznej (jest nawet scena seksu, choć szybko ginie w nieostrości), a z drugiej strony nie ma tak nachalnych prowokacji jak w najnowszych produkcjach Saramonowicza.

Ps. Lwelniak, naprawdę sądzisz, że odmóżdżającym filmem sprawisz przyjemność kobiecie?

malwinag

chyba nie do końca się zrozumieliśmy, chodziło mi o to żeby sprawić przyjemność kobiecie zabierając ją na komedię romantyczną, ja np wolę inne gatunki filmowe, a co do odmóżdżaczy, to po ciężkim dniu w pracy czasem fajnie pójść na film na którym nie trzeba zbytnio myśleć i trochę się pośmiać