Płytki to mało powiedziane.Dno.Na równi z "Idealnym chłopakiem dla mojej dziewczyny".Taki sam shit.W tej chwili komedie polskiej produkcji ogląda się jak Klan, czy M jak miłośc.Non stop ci sami "aktorzy", brak fabuły, i zamiast śmiechu wywołują płacz, po prostu DNO DNA.Jak widzę, że w TV jest nowa reklama kolejnej komedii romantycznej, to zawsze mam nadzieję, że moja lepsza połowa jej nie zauważy, ponieważ na seansach tych klono komedii, więcej czasu przysypiam, niż oglądam.
Dokładnie jak ogladam Pl komedie romantyczne to mam wrażenie deja vu.
Ten sam schemat w wiekszosci : Zakochuja sie przy prawie pierwszym wejrzeniu (m.in.Kochaj i tancz)potem sie o cos ''pokłoca", znikaja i ten sam motyw co w Dlaczego nie! (tez szefowa siała intrygi i zabujana byla w nim) zeby na koniec w ostatniej chwili dowiedziec sie co i jak i wrocic do siebei i zyc długo długo i szczesliwie
Tak! to jest uniwersalny scenariusz wiekszosci pl ''komedii'' romantycznych ;/
Film : hmmm bez polotu , nie smieszny Obejrzec mozna ale! o ile nei ogladalo sie za duzo tych pl gniotow bo tu nic nowego nie ma
Ogólnie 5/10 dlatego tak wysoko bo nie oceniałam go na tle innych tego typu produkcji
Krytykować jest prosto.To w takim razie podajcie tytuły komedii romantycznych które mają inny schemat niż zazwyczaj, z chęcią obejrzę!!!
Film jest płytki - hm bardzo ale da sie obejrzec :)
Oto filmy komedie ktore maja inny schemat niz zazwyczaj: np
Z miłości do gwiazd
Moja wielka grecka wycieczka
juno
Surfer, Dude
i wiele wiele wiecej.
Ale ostatnio tak juz poziom kina spadł, kreci sie na ilosc, ze nie ma co sie przejmowac... juz niedlugo nam sie boolywod zrobi chociaz ogladalam kilka filmow to były bardzo na poziomie, i stwierdzilam ze sa ciekawsze bo niby watki podobne ale cos innego widze na ekranie, inne widoki, inne ubrania inna kultura wiec cos nowego ;)