25-letnia Dasza (Olga Sutułowa), skromna dziewczyna pracująca jako szkolny logopeda, zostaje zatrudniona przez pewnego biznesmena, Włada (Fiodor Bondarczuk), który zamierza zostać politykiem. Dasza musi poprawić jego zdolności komunikacyjne, by zwiększyć szansę biznesmena na zwycięstwo w wyborach. Ma jednak na to zaledwie tydzień czasu. Biorąc udział zarówno w służbowych jak i całkiem prywatnych spotkaniach, trafia do nieznanego sobie dotąd świata moskiewskich salonów, biznesu, luksusu i wielkich pieniędzy. Szybko zakochuje się w swoim szefie, ale w polityce nie ma miejsca na sentymenty.
Dziękuję za opis. Co ciekawe takie (moim zdaniem dobre) opisy muszą znajdować się tutaj a nie tam gdzie ich miejsce czyli opis filmu, tylko z powodu jakiegoś widzimisię sprawdzających. Sama również pisałam kilkakrotnie opisy niezbyt popularnych filmów, ale zawsze zostawały odrzucane z niewiadomego powodu. Pewnie epiej żeby nie było żadnego opisu.
Racja. Też kiedyś próbowałam dodawać opisy w miejscu do tego przeznaczonym, ale wszystkie zostały odrzucone, gdyż zanim weryfikatorzy zabrali się do sprawdzania podane "źródło" już dawno nie istniało. Z reguły dodawałam opisy zaczerpnięte z serwisów z programem telewizyjnym (np. Teleman)... także po tych tygodniach, które muszą upłynąć, aż ktoś z łaski swojej to przeczyta i zatwierdzi, strona z opisem już nie istnieje. A niestety w przypadku filmów mniej znanych takich jak "On/Off" znalezienie "stałego, nie znikającego" (że się tak wyrażę) opisu, graniczy z cudem.
Dlatego też od pewnego czasu, gdy trafiam na dobry film, o którym na jego filmwebowej stronie niczego dowiedzieć się nie można, zdarza mi się dodawać opis w komentarzach...
...skoro inaczej się nie da.
Może dzięki temu ktoś nie przegapi wartej obejrzenia produkcji telewizyjnej ;-)