PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37158}

Miłość wilkołaka

Haunted Honeymoon
1986
6,4 474  oceny
6,4 10 1 474
Miłość wilkołaka
powrót do forum filmu Miłość wilkołaka

Po ocenie myślałem, że będzie to dzieło na miarę See no evil, hear no evil...a tu kupa. Kilka śmiesznych scenek, kilka zabawnych dialogów - to wszystko co ten film może zaoferować.

ocenił(a) film na 9
gagarin77

Te kilka naprawdę zabawnych dialogów i scenek to o wiele, wiele więcej niż większość tzw "komedii" może zaoferować. Zgadzam się, że są w tym filmie słabsze momenty, ale są i niespotykane w innych, min mnóstwo humoru abstrakcyjnego, ale z górnej półki, moim zkromnym zdaniem. Zdecydowanie zaniżasz ocenę. Ja nie mogę się nadziwić dlaczego nikt nie chce napisów, próbowałem upublicznić te mojego autorstwa, ale napotkałem dziwne problemy. Każdemu chętnemu prześlę na pocztę, ponoć nie takie złe te napisy..

ocenił(a) film na 4
nocebo76

te "dziwne" problemy pewnie wynikają z tego że nie znasz reguł dotyczących tworzenia napisów :)
W prawdzie daaaaawno już nie robiłem nowych ale zdaje się że to było mniej więcej tak
1. Maksymalnie dwie linie tekstu na ekranie
2. Maksymalnie 78(?) znaków w dwóch liniach i połowa tej wartości w pojedynczej linii
3. Jeszcze czasy wyświetlania muszą być odpowiednie i się nie nakładać

ocenił(a) film na 4
gagarin77

PS. Każdy ma swoje gusta i na swój sposób ocenia filmy. Mi ten obraz się nie podobał. Po 4 latach już nic kompletnie z niego nie pamiętam,a mam dobrą pamięć do filmów... jeśli są na poziomie.