PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547156}

Miś Yogi

Yogi Bear
2010
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 14215
4,9 8 krytyków
Miś Yogi
powrót do forum filmu Miś Yogi

5/10

ocenił(a) film na 5

film dla dzieci

ocenił(a) film na 6
sylwester_3

haha brawo za spostrzegawczość geniuszu :D

ocenił(a) film na 5
accadacca

gatunek: Animacja, Familijny, Komedia.Nie wiem o co ci biega to że napisałem dla dzieci?
A pisze Familijny.Poza tym film nie jest animowany.Jest filmem więc nie rób z siebie idioty.

ocenił(a) film na 3
sylwester_3

Ani dla dzieci ani dla dorosłych. Byłam na nim z grupą pięciolatków. myślałam że zasną z nudów. Ja zresztą też...

ocenił(a) film na 5
_Lenka__fw

z 5 latkami na film brawo nie ma co,za pewno dużo rozumieli.

sylwester_3

Moje dziecko ma 5 lat i z pewnoscia jest bardziej madrzejszy i spostrzegawszy od Ciebie. Mam nadzieje, ze tak naprawdę nie jestes az takim idiotą :/ Pozdrawiam :]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sylwester_3

Od ciebie sie kultury na pewno nie naucze. Niestety poraz kolejny udowodniles ze 5-latek jest madrzejszy od ciebie. A co do twojego odbytu hmmm... musialabym zapytac twoich kumpli czy jest dosc rozwiniety :) ale nie zapytam bo twoja dupa najnormalniej mnie nie obchodzi :)

ocenił(a) film na 5
ania_p_85

Myślisz, że błyszczysz idiotko ?
Zaczynasz głupią rozmowę jako 1 osoba i jeszcze pyskujesz, dziecko won mi stąd i nie pisz tu bo śmietnik robisz.Zresztą z niedorozwiniętymi ludźmi jak ty nie rozmawiam, bo nie ma sensu.I nie mam zamiaru sprowadzać się do twego debilnego poziomu.Wieć pisz sobie co chcesz, polew jest piękny z ciebie tak trzymaj.

sylwester_3

Patologia :)

ocenił(a) film na 5
ania_p_85

Dobrze o sobie piszesz.

sylwester_3

Nawet przez chwile nie pomyslalam ze moglbys cos innego napisac. Jestes wybitnie nudny,przewidywalny,oklepany ..... miales racje ze jedynie twoj odbyt jest rozwiniety :)

sylwester_3

hmmmm tak mysle jakby Ci łeb obciąć i nabić na kijek, to by była fajna szczotka do kibla. Do niczego innego sie nie nadajesz :) oj ciezko Ci chyba egzystowac na tym swiecie :) Masz tutaj pare numerow zaufania, zadzwon, na pewno Ci pomoga :) Nie martw sie !! http://www.telefonzaufania.org.pl/ A tutaj cos na Twoj rozwiniety odbyt http://apteka.we-dwoje.pl/errekappa_euroterapici_analen_krem_do_pielegnacji_okol ic_odbytu_15_g,artykul,a12005.html Powodzenia :) 3mam za Ciebie kciuki :)

ocenił(a) film na 5
ania_p_85

co powiesz na wybuch tęczy ?

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

http://images.wikia.com/fairytail/images/3/30/You_don't_say.png

ocenił(a) film na 5
mikemh4

Nawet podobny do ciebie

ocenił(a) film na 7