PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547156}

Miś Yogi

Yogi Bear
2010
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 14215
4,9 8 krytyków
Miś Yogi
powrót do forum filmu Miś Yogi

Ostatnia wytwórnia robiąca filmy zwykłą, rysunkową animacją przechodzi na banalne bzdety dla idiotów. Zamiana sympatycznego Misia Yogi w paskudnego cyfrowego niedźwiedzia + aktorzy... Jak chcieli robić film z aktorami niech robią je w stylu Kto wrobił Królika Rogera lub Kosmicznego Meczu, a nie robią jakieś sklejki co wygląda okropnie.

Czas odkurzyć więc stare VHS-y ze "składankami" Hanna-Barbera i puszczać je do znudzenia twórcom tego gniota.

Jak dla mnie głupi pomysł, film jedynie będzie dla dzieci stawiam w ciemno że więcej niż na ocenę 6 ten film nie wyciągnie.

Lecho1523

zgodziłbym się gdyby film był animowany w pełni.

ale mieszanie grafiki komputerowej z kiepskim aktorstwem oznacza kicz..... :/

ocenił(a) film na 4
plantum

Byłam na nim dzisiaj (jestem aktualnie w nowej zelandii) i jakiś specjalny to on nie jest, nudziliśmy się strasznie z znajomymi, o poziomie katorstwa to juz lepiej nie wspominać

ocenił(a) film na 6
Offelka

Kogo tam katują? :O

ocenił(a) film na 9
Offelka

Mnie się bardzo podobał. Całe kino się śmiało, więc chyba nie tylko mnie rozbawił. W końcu brak głupich, tanich tekstów dla dorosłych, których dziecko nie rozumie(na szczęście) w bajkach dla dzieci!

kt30

Nie znasz się. Zresztą polskiej premiery jeszcze nie było.

Lecho1523

Obejrzę, ale już mogliby się powstrzymać! Ale wiadomo, że chodzi tu o kasę. Już lepiej jakby zrobili taki rysunkowy co ostatnio o tej żabie i księżniczce.

Offelka

Po jakiemu grają filmy w Nowej Zelandii? Nie żeby jakaś złośliwość ale pytam z ciekawości.

użytkownik usunięty
Pablo991i9

Po "ingliszu", bo taki jest tam język urzędowy :)

pz220 - w pełni się z Tobą zgadzam, takie "filmy" robią wyłącznie dla kasy, w przeciwieństwie do wspaniałych animacji z przed lat, które były autentycznie zabawne, wzruszające i miały w sobie tą magię. To co widzę dzisiaj mnie odrzuca. A timberlake podkładający głos pod Boo Boo to już zgroza! Żyjemy w naprawdę kiepskich czasach...

ocenił(a) film na 6
baron666

Dobra, byłem i film ok. Trochę za dużo oklepanych motywów. Poza tym postacie ludzkie wplecione w film animowany? To już było w "Zemście Futrzaków" i chyba wiemy jak to wyszło... Ale sam film fajny, parę dobrych tekstów. 6/10