To chyba jest na faktach autentycznych,na TVNie był kiedyś program o jakims mieście meksykańskim co młody kobiety znikały, i właśnie cmentarzyska były znajdowane w różnych miejscach
<LOL> Zwróć uwagę na to co piszesz!!!! Na faktach autentycznych!!?? A fakty mogą być nieautentyczne?? To jak cofnij do tyłu :P
On napisał to ze świadomością że jest to błąd. Po prostu fakty autentyczne wchodzą powoli do polskiej mowy, nie ma sie co stresować:]
No nie wiem, może ty siedzisz w jego głowie, ale ja nie. Więc nie wiem co on myślał pisząc to, po prostu widze rażący błąd. Potem jakieś 15-sto latki to czytają i potem pełno tego, że aż sie czytać odechciewa.
Aczkolwiek racja nie ma co sie stresować ;)
O ile dobrze pamiętam to we wszystkich filmach jakie były "na faktach autentycznych", tak właśnie pisało albo tak właśnie lektor mówił, że film jest na faktach autentycznych!!!
"pisało" <lol> było napisane ;)
lektorzy mówią:
a) film na faktach
b) film oparty o wydarzenia autentyczne
Film na faktach,pamiętam z dokumentu,iż krzyże z początku filmu są prawdziwe,głównie kilka takich różowych na początku i ogólnie można powiedzieć,że motywy i ukazanie tej makabry bardzo realistyczne,jeszcze fakt,że to sie dzieje naprawdę!!!Było było, z tego co wiadomo,był prowadzonych ranking najniebezpieczniejszych miast na świecie i w czołówce właśnie znalazło sie JUAREZ!!To też mówi samo za siebie!!