PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=337729}

Miasto przemocy

Jjakpae
2006
6,0 492  oceny
6,0 10 1 492
Miasto przemocy
powrót do forum filmu Miasto przemocy

Zaskakujący film...

użytkownik usunięty

Dlaczego zaskakujący?? Bo strasznie słaby! lubię azjatyckie filmy ale ten film jest słaby! muzyka- kiepska i nawet nie dość że kiepska to jeszcze nie pasuje do tego co się dzieje na ekranie, kamera- nie równa chwilami dobrze ale ogólnie to nic specjalnego, montaż- porażka!! tak źle zmontowanych scen akcji to ze świecą szukać, choreografia walk może i była dobra ale zepsuto ją kiepskim montażem i nie tylko bo jak wcześniej napisałem kamera nie była za specjalna. Walki były źle pokazane i do tego beznadziejnie zmontowane. Fabuła bardzo przewidywalna i nie wciągająca.

Ja jestem rozczarowany, bardzo nierówny film, jak jest już dobrze to za chwilę robi się słabo.

ocenił(a) film na 6

Jednak rzecz- absolutnie nie zgadzam się z tobą co, do samej muzyki - wg. mnie jest ona genialna i idealnie współgra z obrazem. Samplowany kawałek z któregoś spaghetti westernu (chyba Morricone u Leone?) i te dwa saxy lecące w napisach, powaliły mnie, szczerze. Generalnie spodziewałem się troszkę więcej po tym filmie, ale nic to.

ocenił(a) film na 6

dla mnie zaskakujące były ostatnie słowa w filmie, pozytywne zaskoczenie po tym całym burdlu:D