PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10065781}

Misie

2025
4,7 2,3 tys. ocen
4,7 10 1 2342
Misie
powrót do forum filmu Misie

Przyjemnie spędzony czas i mnóstwo tematów do rozmowy po seansie. Nie spojlerując:
Jest pewna ona, która zarabia wiecej i jest typową silną kobiete w energii meskiej i jest on... Piotruś Pan imieniem Kuba (przypadkowa zbieżność z wojewódzkim? ;)) Na skutek zbiegu wueli okoliczności Kuba trafia jakby do czyśca i tu zaczyna się rozkminka psychologiczna. Na lekko i zabawnie, ale jednak z pewnym przesłaniem terapeutycznym wręcz.
Więc warto.

anusia007

mnie zachęca

ocenił(a) film na 8
somm09

mnie też!!

ocenił(a) film na 3
anusia007

Masz rację, niezła rozkminka ale według mnie z tym, że zdecydowała się na osobę w czynnym uzależnieniu od alkoholu. Tamten drugi okej, przytłaczał tą dobrocią, ale film pokazuje jednak jak główna bohaterka jest zwyczajnie głupia i naiwna łudząc się, że problemu już nie ma, ot tak. Nie no tu głębszych przemyśleń brak.

kqenn

to, ze bohaterka jest głupia nie skreśla całego wydźwięku filmu chyba

kqenn

Bardzo krytycznie ją oceniasz, dla mnie to abrdziej symboliczne jest, pokazanie pewnego problemu i zmian społecznych, ktore przekładają się na problemy w relacjach

netaaneta

znowu słabi faceci...

ocenił(a) film na 3
anusia007

Z której strony ona ma męską energię? Po prostu pracuje i zarabia, nietrudno żeby zarabiała więcej skoro jej facet jest zapijaczonym nierobem xD psychologiczna rozkmina? Mi było żal jedynie tego drugiego. Film przoduje w rankingu najbardziej antypatyczny główny bohater.

ocenił(a) film na 9
anusia007

byłem i polecam, lekka komedia, z humorem ale też i przesłaniem ;)

anusia007

dobry, lekki i przyjemny film, poprawił mi nastrój :)

ocenił(a) film na 8
anusia007

Dobry film, warto było wybrać się do kina!