Film bez większych aspiracji. To było do przewidzenia, że film z rzeczywistością nie będzie miał za wiele wspólnego...ale w tym to ich wybitnie poniosła fantazja, jest aż do przesady nie realistyczny...już wolę agenta 007 :)
Popieram przedmówczynię :o) Również dałem 5/10, wg mnie to chyba najsłabsza z części. Strasznie sielankowa i jak na film sensacyjny/akcji mało brutalna. Strasznie dużo scen w których agenci uchodzą za żartujące fajtłapy. Początkowe akcje z Bencji może i śmieszne choć nie na miejscu bo to nie komedia, na dłuższą metę jednak takie przedstawianie postaci jest męczące w tym filmie. Również agent William nie przypasował mi, a już najbardziej w scenie w której miał skakać na wirnik, zachowywał się jak cyrkowy pajac. Co do pani Jane to oprócz ładnej buźki i miłych dla oka kształtów nic nie wniosła do akcji. Nawet w scenie uwodzenia pożal się boże indyjskiego playboya nie była przekonująca... Generalnie słabiutki film z roześmianymi agentami reklamujący markę BMW. Gdyby to był film z Jakie Chanem to takie kreowanie agentów było by ok, ale tu w kontynuacji bądź co bądź filmu sensacyjnego razi strasznie. Do oglądnięcia ale szału nie ma, ciesze się że nie poszedłem na niego do kina bo była by to strata pieniędzy.