PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 92835
7,0 39 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

6/10

ocenił(a) film na 6

Jak dla mnie strasznie przebajerzony, w niektórych momentach zamiast skupiać się na akcji zastanawiałem się głupi był twórca scenariusza, że dał rady wymyślić takie bajki ;-) Strasznie tandetne zakończenie, a gra aktorska w pewnych momentach sztuczna. Taki fil do pooglądania i wywalenia. Najgorsza część filmu? Motyw ze spadającym samochodem ze 100 metrów hehe no bez jaj, kpina.

Sprite_87

Widać nie tylko mnie ten samochód rozśmieszył xD

ocenił(a) film na 6
Ofeflia

W pewnym momencie zacząłem się zastanawiać jak głupi był gość który to wymyślił. Jak można wymyślić w ogóle takie coś? Samochód spada ze 100 metrów a koleś jeszcze by przebiegł maraton bo nic mu nie jest. Rosomak by się rozdupił w drzazgi a nie jakaś biedna bmka hehe. Przesadzili z tym samochodem, mogę zrozumieć, że to film akcji i muszą być bajery ale tutaj przeszli samych siebie :D

użytkownik usunięty
Sprite_87

nie sadze zeby rosomak sie rozpadl. poza tym auto spadajace ze 100 metrow uderza w przeszkode tak jak auto jadace z 70/80 km. wiec zgniata sie przod. jest OK.

ocenił(a) film na 6

To auto by się tak zgniotło, że przód by naszedł na dupe a koleś wyszedl z tego bez szwanku i jeszcze pełny maraton by dał rady przebiec. No bez jaj.

użytkownik usunięty
Sprite_87

kretynów nie sieją, bo sami rosną. i piszą potem GŁUPOTY w internecie.

użytkownik usunięty
Ofeflia

kolejny gimbus ze swoimi szkolnymi 'mundrosciami' i ograniczoną wyobraźnią, której życie jeszcze nie poszerzyło, skarży sie na rzekomy brak realizmu w filmie fabularnym. RĘCE OPADAJĄ!

ocenił(a) film na 5
Sprite_87

Ciekawe było, że koleś podejrzany o wysadzenie Kremla leży w szpitalu bez jakiejkolwiek ochrony, straży itp. przykuty jedynie do łóżka... absurd na maxa.

użytkownik usunięty
rki

kolejny gimbus ze swoimi szkolnymi 'mundrosciami' i ograniczoną wyobraźnią, której życie jeszcze nie poszerzyło, skarży sie na rzekomy brak realizmu w filmie fabularnym. RĘCE OPADAJĄ!

użytkownik usunięty
Sprite_87

kretynów nie sieją, bo sami rosną. i piszą potem GŁUPOTY w internecie.