PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483087}
6,9 93 tys. ocen
6,9 10 1 93464
7,0 41 krytyków
Mission: Impossible - Ghost Protocol
powrót do forum filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol

uważam że druga część jest częścią najgorszą i najbardziej nieudaną, czwóreczka daje radę, ale
chyba słabsza od trójeczki. Ogląda się jednak przyjemnie i to chyba najważniejsze :)

ocenił(a) film na 9
impaler1

W zasadzie się zgadzam, ale chyba ta wersja trochę dorównuje trójeczce.
Pozdrawiam

italodrone

Możliwe. Jest to dobre kino akcji i to najważniejsze. Również pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
impaler1

Racja. Dwójka jest taką żenadą, że brakuje skali, żeby ocenić.

Pinto

No, a scena z motorami dobija.

ocenił(a) film na 7
impaler1

Akurat scena z motorami jest najlepszym finałem z całej serii. Na pewno lepiej wygląda niż Helikopter w tunelu w 1 czy skakanie po samochodach w 4

ApolloCreed_

No chyba żartujesz, Jechałeś (prowadziłeś) kiedyś motocykl? Zero realizmu. No ale o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
impaler1

Bardzo udana odsłona M;I. Chyba najlepsza część. Dziwne rzeczy sie dzieją: "Skyfall" to najlepszy Bond a "Ghost Protocol" to najlepsza cześć M:I. mOJA OCENA 8,00

ocenił(a) film na 8
alpinos

Skyfall to była najgorsza część bonda. To z kasynem było najlepsze. A do GP to masz rację.

ocenił(a) film na 8
impaler1

Mój ranking: III, I, IV, II. Ogólnie mam IV do zarzucenia to, że trochę dali się ponieść fantazji (ten robocik utrzymujący Brandta nad ziemią, czy to urządzenie kruszące strop przy ucieczce z więzienia). Rozumiem gadżety charakterystyczne dla serii itd, ale to jakoś do mnie przemawia :). Nie było za to masek zbyt wiele i to dla mnie in minus (lecz nie duży). Za to na wielki plus scena ze wspinaczką na wieżowcu.
Film bardzo fajny i niewiele mu brakuje do najlepszej IMO części III. Za to II część lepiej przemilczę.