PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618820}

Mniam!

SeaFood
2011
3,4 2,4 tys. ocen
3,4 10 1 2385
2,0 3 krytyków
Mniam!
powrót do forum filmu Mniam!

W tym filmie praktycznie wszystko jest złe. Dialogi denne i sztuczne. Animacje bardzo słabe,
momentami sztuczne. Fabuła tragicznie słaba i nielogiczna. Cała intryga mocno naciągana
i przeraźliwie nudna. W dodatku niektóre sceny pokazane w tym filmie nie powinny pojawić
się w filmie dla dzieci. Jedno co jest w tym filmie dobre to głosy kurczaków w wykonaniu
kabaretu ani mru mru. Niestety reszta głosów nie zachwyca, Magda Gessler wypada
tragicznie. Dodam że w tym filmie nie ma ani jednego śmiesznego momentu. Byłem z 7-
letnim synem i było mi go autentycznie szkoda bo bardzo się cieszył z tego wyjścia do kina,
a tutaj taka kiszka. Po seansie syn zapytał mnie co mi się najbardziej podobało, a ja nie
wiedziałem co powiedzieć bo nic mi się w tym filmie nie podobało - ani jeden moment, ani
jedna scena!

ocenił(a) film na 1
urborg

racja, dialogi jak z trudnych spraw, chociaż nie- jeszcze gorsze , glównie dubbing Magdy Gessler . Tyle sucharów w żadnej bajce , w żadnym filmie w życiu nie widziałam.

ocenił(a) film na 2
kajawa1

zgadzam się film porażka , byłem dzisiaj na tym z żoną i naszym 5 letnim synem i my z żoną byliśmy tak samo zawiedzeni tym filmem ale za to synowi się podobał i to jest najważniejsze, bo właśnie ze względu na niego poszliśmy na "Mniam". Co do pani Gessler to mam nadzieje że już więcej nikt nie zaproponuje jej podkładania głosu do postaci- DNO.

ocenił(a) film na 1
JAL

Mój syn tez wprawdzie mówił że mu się podobało, ale jakoś tak kompletnie bez entuzjazmu. Gdy byliśy na "Jak Wytresować Smoka", Czy nawet stosunkowo kiepskiej moim zdaniem "Kung Fu pandzie 3D" to widac było ze dziecko jest pod wrażeniem filmu, a tutaj miałem wrażenie że syn się w kinie nudził, a nie proponował wyjścia tylko dlatego że czekał że coś się wreszcie ciekawego zacznie dziać na ekranie.

urborg

To głównie z myślą o dzieciach powstało a jak wiadomo dzieci nie maja wygórowanych wymagań, aby było kolorowo i sie ruszało;p Moje siostrzenice po seansie były zachwycone;p

ocenił(a) film na 1
evill777

Obrażasz inteligencje dzieci.
Poza tym kolorowo to było w "Gdzie jest Nemo" i "Rybki z ferajny" - to co pokazała ta animacja przypominało mi sceny z "Brudnej roboty" na Discovery.

ocenił(a) film na 1
urborg

Święte słowa. Żenada na całej linii. Z seansu wyszedłem zdegustowany, znudzony i kompletnie rozczarowany.
Bajka dla dzieci, dziejąca się w nocy, w brudnym morzu albo na zasyfionym brzegu w rozpadającej się ruderze.
W morzu mamy dwa pseudorekiny, kilka śledzi, płaszczkę i żółwicę po ciężkim wylewie.

Mój syn z całego filmu lubi tylko jedno - to, że rekin nie zjadł kurczaków. No halo? Bajka? Chyba kpina Al Jazeery z zachodniej kultury.