PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3824}

Moja Ameryka

American Me
1992
7,6 1,7 tys. ocen
7,6 10 1 1658
Moja Ameryka
powrót do forum filmu Moja Ameryka

film jest bardzo dobry pod każdym względem dramat Bohatera filmu zaczyna sie od poczęcia przez życie aż do smierci Santana człowiek który prawie całe życie spędził w więzieniu w głębi siebie cierpi , brak akceptcji i miłości ze strony ojca jedyne kochająca go osoby to matka i brat. Film ukazuje jak życie niektóre postępki zmieniają człowieka 3 przyjaciół tworzy gang i trwają w nim po dorosłe życie w więzieniu tworzą gupe która dominuje usuwaja wrogów. Santana twardy facet po wyjściu na wolnośc poznaje Julie ta pokazuje mu że mógł by byc kimś miec rodzine żone prace Santana dotą nie wzruszony zmienia sie wie co utracił ale tą zmiane dostrzega "przyjaciel" J.D który wykożystuje to bezwzględnie i daje wyrok na swojego najlepszego przyjaciela Santana ginie tak jak żył w więzieniu ... co najgorsze brat Santany też zchodzi nazłą droge film pokazuje że z braku innego wyjścia czlowiek jest zdoilny do zabicia własnego brata "Puppet" a także że bycie w gangu to częśc tradycji rodzinnej (brat Santany) bardzo dobry film polecam