Kręcili, kręcą i będą kręcić, sztuką jest się nie naciąć na takie dzieła. Kilka miesięcy temu natrafiłem gdzieś na ten film i wtedy IMDB uchronił mnie przed obejrzeniem i dzisiaj po przeglądzie komentarzy na Filmwebie widzę, że zaoszczędziłem trochę czasu.
super film co wy wiecie o filmach, "miarara" nie zrazaj sie bo to tylko 1h 20min. dobrego kina! A nie jakiegoś 2godzinnego gniotu jak pewnie wasze awerdzensy co oceniaja na 8 takie gówno. Dałem 9 bo naprawde rewelacja i do tego klimat dobra muza i film o czasach co nadejda :)
Może obejrzę jak nic nie znajdę ciekawego na weekend, jedną zaletę ten film ma na pewno, ładną aktorkę ;) Ja nie lubię za bardzo filmów o superbohaterach , z Marvela obejrzałem tylko Deadpoola i niestety Ant-Mana.
ja tylko dałem na szybko przykład bo X-man dla mnie super film a teraz juz dwu godzinnych filmów ostatni taki super to " sięgając chmur" ? zobacz se teraz te 1h i 18min. na weekend warto coś dłuższego może "Forever my girl" :)
aha i ten film jest ciekawy o samochodzie twierdzy, pewnie by wiekszość kobiet nauczył jakich rzeczy nie ignorować :)
Z powodu bezsenności obejrzałem ,,Monolit'' i taki zły nie był. W życiu bym nie kupił takiej jeżdżącej puchy ;)