PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466930}
6,1 35 tys. ocen
6,1 10 1 34713
4,2 5 krytyków
Monte Carlo
powrót do forum filmu Monte Carlo

eh ludzie...

ocenił(a) film na 6

widze tu same negatywne opinie ale nie wiem czego wy oczekujecie od filmow z Selena Gomez, ktore sa stworzone typowo dla nastolatkow. Patrzac z mojej perspektywy to oczywiscie sredniak ale jak bym byl nastolatkiem to zapewne film by mi sie spodobal;)

Daawid88

Masz rację, filmy z Seleną są średnie, ale nie sądziłam, że gwiazda Plotkary skusi się na rólkę w takim filmie:)

ocenił(a) film na 7
bourgeoise

Ooo, tak bo Plotkara to absolutnie nie jest serial dla nastolatków ;-) To po prostu ma być taki film przesłodzony i ze szczęśliwym zakończeniem, lubię czasami sobie taki obejrzeć.

mystic.

Ale aktorki z Plotkary są bardzo seksowne i kobiece a Selenka wygląda przy nich po prostu śmiesznie jak dziewczynka z przedszkola.
Plotkara to raczej serial dla młodzieży 16 + a nie jak filmy i seriale z selenką gdzie średnia wieku to 13.

ocenił(a) film na 7
Chile91

Hmm nie wiem dla mnie zarówno Plotkara jak i filmy tego typu znajdują się dosyć nisko w piramidzie filmowej. Ot co, można obejrzeć w wolny wieczór ale wybitne to jakieś nie jest. ;) I cóż 16+ ? Szczerze wątpię .

mystic.

Plotkara to serial a nie film;> Wiesz patrząc na tematykę plotkary i fabułę to na pewno nie jest kierowany do 10 latek. W każdym bądź razie zgadzam się że nie jest to wybitne kino jak inne seriale czy bardzo dobre filmy. Ale stawiać obok pożal boże się selenki prawdziwe kobiece gwiazdy był to wielki błąd.

ocenił(a) film na 7
Chile91

Nie powiedziałam przecież że Plotkara to film, a mówiąc o filmach tego typu miałam na myśli Kopciuszki, Księżniczki, Dziedziczki i inne pierdółki . A czy Leighton Meester jest kobieca ? Pewnie tak. Swoją drogą włączyłam jej teledysk pierwszy z brzegu, po kilku sekundach wyłączyłam , nie ma do zaprezentowania prawdziwego wokalu, a na teledysku kręci się i wierci i jest seksowna, tylko szczerze co je po tym ?W Plotkarze podobnie, jak nie taniec na rurze to dziki seks, poza tym jest przeciętna. Strasznie nie podobało mi się jak wyszła w zapowiedzi najbliższego odcinka. To jej "Plese, let him live"

mystic.

No tak nie jest to wysoki poziom aktorstwa ani wokalu. To straszne że gwiazdeczki wykreowane na czymś już później starają się zaistnieć wszędzie. Dla mnie selena wygląda jak dzieciak i niestety nie nadaje się do grania na dużym ekranie nawet w takich filmach. Meester jest kobieca i dojrzałą jeśli chodzi o wygląd strasznie zich to emanuje nie to co selena. Sama sobie dodaje latek. Fakt ze odkąd z bieberem chodzi to jest ich pełno wszędzie co mnie już irytuje. Tylko szkoda że dużo osób się nią zachwyca i mówi że to najbardziej utalentowana aktorka młodego pokolenia. Eh... niestety trzeba się przyzwyczajać że prawdziwi aktory jak i dobre wokale powoli wymierają.

ocenił(a) film na 7
Chile91

Szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam że są razem, ostatnio u mnie na spotkaniu absolwentów z panem od WOS'u rozmawialiśmy o tym że Justin Bieber i Selena podjęli się adopcji , psa mianowicie, było jeszcze o tym że Justinek biedny oberwał na koncercie misiem na co po męsku zasłonił się i krzyknął "Aaał ! " Haha , myślę że pora zakończyć temat bo zeszło z filmu na Selenkę i Bieberka , dwie gwiazdki najgorszego komercyjnego popu.

mystic.

No niestety ;p jeśli wątek dotyczy aktorki któa gra w filmie to z tematu za bardzo nie schodzimy;p
Niestety wszystkie te gwiazdki są jendym opakowanym chłamem. dobrze wyreklamowanym selena bieber gaga itd...
jesli w przyszłości selena gomez dostanie oscara to do końca zwątpię w akademie.

Nie mogę się doczekać prawdziwego dobrego filmu zrobionego z ludzi którzy urodzili się by tworzyć dobre kino :) a takich filmów jest co raz mniej.