Zamierzam isc do kina na jeden z tych filmow. Po obejrzeniu zwiastunow oba bardzo mo sie spodobaly. Nie wiem ktory wybrac. Czy mozecie mi doradzic? Ktory z tych filmow bardziej podchodzi pod horror(jest bardziej straszny)? prosze, pomozcie:)
Polecam Motel, film trzyma w napięciu do samego końca, natomiast Sadysta jest na początku bardzo nudny (jakaś godzina lub mniej) i dopiero na końcu jest dobry. Motelowi dałem 9/10 a Sadyście 6/10. No ale to tylko moje zdanie...
P.S. Napisz później co wybrałaś ;)
Dzieki wielkie za rade:) Zdecydowalam sie na "Motel" bo nikt nie poparl "Sadysty". Wiec zgodnie z Waszymi wskazowkami niedlugo wybieram sie do kina na "Motel":) Dzieki jeszcze raz i poźdro:D
Lepiej Motel, Sadysta nie jest tak sadystyczny jak mogło by się wydawać, potwierdzam - Motel trzyma w napięciu i jest ciekawy.
również polecam "Motel"!
może nie ma rewelacyjnej fabuły ale trzyma w napięciu. Niestety "Sadysta" jest rozczarowaniem i tytuł oryginalny lepiej do niego pasuje - po polsku "Niewola"
o kurwaaaaaa to ten caly " sadysta " musi bys 'smelly cat', skoro wam ludzie "motel" sie podobal :D:D