PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=223546}

Motel

Vacancy
2007
6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 20530
6,1 10 krytyków
Motel
powrót do forum filmu Motel

Zamierzam isc do kina na jeden z tych filmow. Po obejrzeniu zwiastunow oba bardzo mo sie spodobaly. Nie wiem ktory wybrac. Czy mozecie mi doradzic? Ktory z tych filmow bardziej podchodzi pod horror(jest bardziej straszny)? prosze, pomozcie:)

ocenił(a) film na 8
patusia_92

Polecam Motel, film trzyma w napięciu do samego końca, natomiast Sadysta jest na początku bardzo nudny (jakaś godzina lub mniej) i dopiero na końcu jest dobry. Motelowi dałem 9/10 a Sadyście 6/10. No ale to tylko moje zdanie...

P.S. Napisz później co wybrałaś ;)

Pauleta

Dzieki wielkie za rade:) Zdecydowalam sie na "Motel" bo nikt nie poparl "Sadysty". Wiec zgodnie z Waszymi wskazowkami niedlugo wybieram sie do kina na "Motel":) Dzieki jeszcze raz i poźdro:D

patusia_92

Lepiej Motel, Sadysta nie jest tak sadystyczny jak mogło by się wydawać, potwierdzam - Motel trzyma w napięciu i jest ciekawy.

ferhin2

również polecam "Motel"!
może nie ma rewelacyjnej fabuły ale trzyma w napięciu. Niestety "Sadysta" jest rozczarowaniem i tytuł oryginalny lepiej do niego pasuje - po polsku "Niewola"

patusia_92

Motelu jeszcze nie widziałam (zobacze dzisiaj albo jutro) ale Sadysty nie polecam, straszna nuda!

smerfetka

dwa filmy są ciekawe.....ale "Motel" zdecydowanie lepszy

ocenił(a) film na 8
szymsko

No więc jednak wybrałaś Motel:) Bardzo dobry wybór:D

smerfetka

zdecydowanie Motel!! teraz już moge powiedzieć ;)

ocenił(a) film na 7
patusia_92

Motel duzo bardziej mi sie podobal od Sadysty.. :)

ocenił(a) film na 1
patusia_92

o kurwaaaaaa to ten caly " sadysta " musi bys 'smelly cat', skoro wam ludzie "motel" sie podobal :D:D

patusia_92

oba filmy są do dupy, więc radzę nie iść wogóle i zaoszczędzić kase

ocenił(a) film na 4
s0bi

Oba filmy raczej nic specjalnego. Jednak, jeśli miałby wybierać, to z dwojga złego stawiam na Vacancy.