Film nawet fajny, ale dużo ma motywów kojarzących sie z serialem Dexter, kto oglądał rozumie o czym mówie. Nawet muzyka była momentami podobna, spotkania AA, całe to udawanie...ale Dexter jest lepszy i to największa wada tego filmu, że może być porównany ...a i Demi Moore mi nie pasowała do tego filmu...ale obejrzeć warto...
o Demi pisałem dwa temat "niżej" ;) zgadzam się :)
Ale co do Dextera to raczej nie, ja oglądałem Dextera i jakoś... no chyba tylko to że udawany,szanowany ale jednak seryjny morderca, ale to wiele takich motywów można znaleźć przecież nie każdy morderca biega i tylko wycina ludzi. i Dexter zabija tylko złych ludzi a tutaj... :)
tak ale nie tylko udawanie a jeszcze to ze ktos ma dowodyyy, jeszcze to ze kazda zbrodnia podoooobnaaaa, jeszcze to ze najblizsza osoba tez zabiiijaaaaa, jeszcze podobna momentami muzyyyykaaaaa, jeszcze to ze spotkal kogos kto go szantazuja jak ta angieeelkaaaa ktorej imienia nie pamieeeetaaaaam, no i cala reszta ktora juz jest w wielu filmach ogolnie schematyczny film ale nie do konca. a w sumie do konca ale nie wszystkie elementy.