PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=321650}
7,4 55 tys. ocen
7,4 10 1 55482
6,7 11 krytyków
Mr. Brooks
powrót do forum filmu Mr. Brooks

Porażka

ocenił(a) film na 4

Właśnie wczoraj obejrzałam ten film.
Śledziłam go odkąd zobaczyłam na filmweb, że zostanie wyreżyserowany. Czekałam na niego pol roku az trafi do kin... Nie udalo mi sie pojsc do kina, bo nie miałam czasu. Potem czekałam nastepne pol roku aż trafi na DVD. W koncu wczoraj wypozyczylam... I sie strasznie zawiodłam...Costner jest jednym z moich ulubionych aktorów, dlatego też chcialam obejrzec ten film. Okropnie wyreżyserowany!! A Costner? Zagrał beznadziejne. Na początku filmu myślałam ze poprawie opinie o Costnerze i jego grze aktorskiej, ale się mysliłam... Jakbym mogła dać Złotą Malinę, to własnie dałabym ją Costnerowi za grę w Mr. Brooksie.
A co wy na ten temat sądzicie?

Nadia_4

A co znaczy okropnie wyreżyserowany? Bo jest to krytyka nie niosącą żadnej informacji o popełnionym błędzie. i co znaczy zagrał beznadziejnie?

i za co złota malina?

Odpowiedz Nadia, tylko proszę nie używaj od razu brutalnych słów, podejdź do tego na zimno. :D pozdrawiam

moim zdaniem film jest genialny, chętnie podyskutuję.

ocenił(a) film na 4
Kelpie

hehe Ok :) Spoko xD Nie wiem jak to powiedzieć...heh, ale porównując Film i reżyserie oraz gre aktorską do Roberta De Niro to Costnr sie nawet nie umywa....nie wiem...moze mam za duże wymagania i do złej osoby go porównuje =) Ale...Jakos ten film mi nie podpasował... ALe Ilu Ludzi tyle odmiennych zdań =)
Pozdrawiam