Kto nie widział niech ogląda. Warto.
Ocena jest za niska jak dla mnie.
a ja go właśnie ściągnąłem wczoraj(nie wiedziałem że jutro będzie 2), tydzień temu oglądałem jedynkę, a wczoraj 2, i powiem wam że pierwsza część jest o wiele lepsza(chociażby sama przemiana Brundlea w muchę)
Pewnie że pierwsza jest lepsza ale "MUCHA 2" też jest do obejrzenia
Upieram się więc że ocena jest dla mnie za niska!
jak najbardziej szanuję zdanie każdego, ale osobiście jest to najgorszy gniot jaki dotychczas obejrzałam. kompletnie bez sesnu i do tego strasznie obrzydliwe. nasuwa się pytanie dlaczego to oglądałam, i to nawet dwukrotnie. pare lat temu przypadkiem, dziś bo brat oglądał. ale naprawdę okropne. ;)
Ocena tego filmu jest zdecydowanie za wysoka. Zresztą oceny na filmwebie są zupełnie niemiarodajne. Zauważ, że 6/10 oznacza film niezły. Jak dla mnie film niezły jest filmem , który ma jakiekolwiek aspiracje i choćby niezły scenariusz, aktorstwo na znośnym poziomie itp. Ogólnie oceny na filmwebie są zdecydowanie zawyżone. Zapewne każdy kto obejrzał jakiś film może sobie przecież wejść na stronę i wystawić note 10, bo stwierdził że mu się podobał. Mało kto stara się dokonywać wyważonych ocen. Biorąc pod uwagę cały dotychczasowy dorobek kinematografii zarówno jeżeli chodzi o kino artystyczne jak i rozrywkowe, można stwierdzić z całą pewnością nota 6/10 oznacza film na przyzwoitym poziomie. Oczywiście jest również kwestia tego co ktoś do tej pory oglądał, bo jeżeli głównąpożywką są horrory, komedie oraz pseudo s-f a la hollywood, to rzeczwyiście można być tym filmem zachwyconym