PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666395}

Muck

2015
2,6 324  oceny
2,6 10 1 324
Muck
powrót do forum filmu Muck

w ruch idzie wszystko siekiery, widly, lopaty.. ogolnie caly sprzet ogrodniczy, kilka zestawow na serio fajnych cyckow ;p szczegolnie tej czarnej, doslowne hektolitry krwi i jeden Rambo co rozk u r w i a wszystkich. dalbym 4 czyli ujdzie, ale jak odblokuja dam 5 za cycki ;d

ocenił(a) film na 1
Seba24

ja daje 1/10 to nic ze dużo zajeb istych cycków. Tego gó wna oglądać się nie da. To moja opinia

ocenił(a) film na 2
bobas1989

ja wytrwalem tzn ze sie da. a scena w aucie? gdzie wpadaja z jakimis lomami wszyscy w strachu i zblizenie na trzesace sie cycki laski haha jak w parodii jakiejs ;d

ocenił(a) film na 1
Seba24

ja również wytrwałem do końca tylko że było bardzo ciężko. a co do cycków to w sumie we wszystkich tanich horrorach ich jest dużo :D

użytkownik usunięty
Seba24

przekonałeś mnie, oglądnę ;)

Seba24

no faktycznie, niby ciekawie się zapowiadało, a w sumie ten film można streścić w paru słowach - dużo cycków i albinosi. Rozwaliła mnie scena w samochodzie, napada na nich grupa albinosów i wszystko rozwala a on stoi i się patrzy :)

ocenił(a) film na 1
Seba24

ogólnie cały sprzęt ogrodniczy xd a nawet i spryskiwacze! ale i tak, film przechvjowy, absolutne dno, żadne cycki tego nie uratują, szanujmy się

ocenił(a) film na 3
Seba24

Dużo rozwałki i mnóstwo cycków, wydaje się, że idealne combo dla dobrej rozrywki, ale nie, film ogląda się źle, jest głupi, drażniący, nieudolny. Uczciwe 2,5.