Idealny film, aby polecić go swoim wrogom, narażając ich tym samym na stratę czasu, pieniędzy, ból głowy, a może i mdłości. W życiu nie widziałam na ekranie czegoś tak odrażająco żałosnego. Bełkot paranoika, w dodatku w delirium. Twin Peaks to przy tym intelektualny utwór z głębokim przesłaniem. Albo Lyncha już kompletnie pojebało, albo robi sobie z publiczności jaja, może i słusznie.
re: bredzienie
to idz lepiej na harrego pottera i czy inny shit - moze wtedy odbierzesz intelektualne przesłanie adekwatne do swoich skromnych potrzeb
oj biedna jesteś
współczuję ci bardzo i myślę, że powinnaś się zastanowić nad wzmocnieniem swoich szarych komórek np. poprzez obejrzenie czegoś bardziej ambitnego niż dotychczasowe pozycje. A tak apropos, przyznaj się że obejrzałaś ten film przez pomyłkę a nie ze szczerych chęci
To szczera prawda. Obejrzałam go przez totalną pomyłkę, wybierając się na wspomnianego wyżej Harry'ego Pottera, którego niestety akurat nie grali.
Cała prawda, oglądałem ten film z 4 osobami i wszyscy zgodnie przyznaliśmy że to najgorszy film jaki kiedykolwiek w życiu widzieliśmy. Aż do tej pory nie wierzyłem, że można by zrobić tak negatywnie poj...ny film. Pulp Fiction również należy do filmów na zasadzie "najlepiej oglądnąć kilka razy", ale przy tej perełce szkoda na to zachodu.