PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30630}

Mulholland Drive

Mulholland Dr.
2001
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 103592
8,5 58 krytyków
Mulholland Drive
powrót do forum filmu Mulholland Drive

Cos na co dlugo czekalem

użytkownik usunięty

Wrescie pojawil sie film ,na ktorym mozna troche rozruszac szare komorki.Czy nie macie dosyc seansow z gotowym zakonczeniem,z latwa trescia i silikonowymi biustami tanich amerykaskich aktoreczek????????
Tylko jedego zaluje....ze Lynch wszedl na kino komercyjne,ze mozna go zobaczyc w takim gownianym pseudo amerykanskim obiekcie<<bo kinem go nie nazwe>> jak silver screen.Powinno istniec dalej DKF.......
Jakies miejsce z klimatem..jak filmy Lyncha czy Tarantino....pozdrawiam

pożeracze
Zgadzam się że brakuje mi w tych wielkich "kinach" atmosfery. pożeracze popkornu nie godni są takich filmów i na dodatek przeszkadzaja innym. Szkoda że tak mało jest miejsc gdzie można w spokoju oglądać filmy.
Jestem pod wielkim wrażeniem tego filmu. Wrażenia jakich dostarcza warte są o wiele więcej niż tylko bilet do kina

użytkownik usunięty

bzdury !
jak czytam cos takiego to mi sie rzygac chce. nie rozumiem co jest zlego w tym, ze filmy lyncha pojawiaja sie w duzych kinach i co ma z tym wspolnego sam rezyser. przeciez to dobrze, ze graja go w wielu kinach, przynajmniej masz wybor. moge sie zalozyc, ze jakby ten film grali tylko w dkf-ie to marudzilbys, ze graja go tylko tam.