Wrescie pojawil sie film ,na ktorym mozna troche rozruszac szare komorki.Czy nie macie dosyc seansow z gotowym zakonczeniem,z latwa trescia i silikonowymi biustami tanich amerykaskich aktoreczek????????
Tylko jedego zaluje....ze Lynch wszedl na kino komercyjne,ze mozna go zobaczyc w takim gownianym pseudo amerykanskim obiekcie<<bo kinem go nie nazwe>> jak silver screen.Powinno istniec dalej DKF.......
Jakies miejsce z klimatem..jak filmy Lyncha czy Tarantino....pozdrawiam
pożeracze
Zgadzam się że brakuje mi w tych wielkich "kinach" atmosfery. pożeracze popkornu nie godni są takich filmów i na dodatek przeszkadzaja innym. Szkoda że tak mało jest miejsc gdzie można w spokoju oglądać filmy.
Jestem pod wielkim wrażeniem tego filmu. Wrażenia jakich dostarcza warte są o wiele więcej niż tylko bilet do kina
bzdury !
jak czytam cos takiego to mi sie rzygac chce. nie rozumiem co jest zlego w tym, ze filmy lyncha pojawiaja sie w duzych kinach i co ma z tym wspolnego sam rezyser. przeciez to dobrze, ze graja go w wielu kinach, przynajmniej masz wybor. moge sie zalozyc, ze jakby ten film grali tylko w dkf-ie to marudzilbys, ze graja go tylko tam.