PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583305}

Muppety

The Muppets
2011
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25477
6,5 27 krytyków
Muppety
powrót do forum filmu Muppety

Nie wiem,

ocenił(a) film na 5

czy to polski dubbing tak spieprzył ten film (zwłaszcza Kermit był beznadziejny), czy po prostu film ogólnie był tak słaby, ale podczas całego seansu uśmiechnąłem się może ze 3 razy. W jednym, półgodzinnym odcinku stareńkiego serialu było więcej zabawnych scen, niż w całym tym filmie. 5/10 i to jeszcze z dobrego serca, bo trzeba by wlepić 1 za niszczenie legendy muppetów.

ocenił(a) film na 5
Bodzepor

to nie wina dubbingu....mnie najbardziej wkurzała mimika tego kolesie-gary,chyba.tego z "jak poznałem wasza matke"masakra

ocenił(a) film na 5
sylwiakrydel

Początek wyglądał nieźle, ta historyjka braci, z których jeden jest muppetem, a drugi człowiekiem - czuć tu było starą, dobrą groteskę. Ale potem było tylko coraz słabiej.

Bodzepor

Dubbing jest całkiem ok (sprawdzałem przełączając na zmianę ścieżkę polską i oryginalną). Może troszkę za dużo śpiewania?

ocenił(a) film na 5
impaler1

Za dużo niczego, za mało wszystkiego.

Bodzepor

a mi sie podobal. i to bardzo. super pozytywny film, dla calej rodziny. chyba era shreka i american pie poprzewracala troche ludziom w glowach.

ocenił(a) film na 5
brennt

Chyba raczej ktoś spłodził dziadostwo, które nie dorównuje poprzednim produkcjom z serii.

ocenił(a) film na 10
brennt

mnie też film się podobał. Jedynie piosenki śpiewane przez Garego i Mary po polsku były troche wkurzające. Jeszcze te tańce.

użytkownik usunięty
Bodzepor

Mi się wydaje, że to i to było złe. Starą wersję muppetów pamiętam tylko trochę jako wieczorynkę z dzieciństwa, ale była lepsza.

ocenił(a) film na 5

To ci się źle wydaje. Muppety to był tak naprawdę program dla dorosłych, który dzieci mogły co prawda oglądać, ale prawie nic z niego nie rozumiały.

użytkownik usunięty
Bodzepor

A nawet nie wiedziałam, że to był program dla dorosłych:).

Paszkowski odwalił fuszerkę z tym dubbingiem, nie po raz pierwszy zresztą...

Bodzepor

dubbing do dupy a film slaby.te tance i gra aktorska .. brak slow.