PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=701015}

Na skraju klifu

Strangerland
2015
5,7 5,1 tys. ocen
5,7 10 1 5107
5,7 3 krytyków
Na skraju klifu
powrót do forum filmu Na skraju klifu

Film jest długi (2 godziny). Film jest ciężki. Film jest momentami nudny. Mimo wszystko ten film jest niesamowity,po jego obejrzeniu będziecie bezsilni i w rozsypce. Będziecie chcieli rozwalić telewizor,że tak się to wszystko potoczyło... Nicole Kidman nawet z masą botoksu w twarzy jest świetną aktorką. Strangerland tłucze się w głowie po seansie w sposób niemiłosierny. Warto się pomęczyć. Polecam.

ocenił(a) film na 4
Czesiaruda

Nie odniosłam takiego wrażenia. Wydumane kino.

ocenił(a) film na 9
Czesiaruda

Zgadzam się w zupełności, Czesiaruda - jest świetną aktorką, a film jest magiczny!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
_adIerxx

Owszem ale sama się do botoksu przyznała i troszkę się jej twarz zmieniła od lat 90-tych ;-)

ocenił(a) film na 8
_adIerxx

Włącz sobie Malice z 1993 roku ,Portret damy albo nawet Moulin Rouge. KAŻDY widzi te zmiany,zaprzeczanie nic nie da ;-) swego czasu nawet sama mówiła,że reżyserzy nie chcą jej obsadzać przez botoks ale pokazała,że jest świetna i nadal dostaje duże role

ocenił(a) film na 8
_adIerxx

Ale ja nie mówię,że nie ma pięknej twarzy ;-)

ocenił(a) film na 3
Czesiaruda

Po obejrzeniu filmu byłem znudzony i ziewałem. Nie rozsypałem się i miałem dość siły by się piep__yć ze swoją kobietą, więc nie byłem bezsilny.

użytkownik usunięty
cyfrowy_baron

Najlepszy komentarz jaki czytałem xD

ocenił(a) film na 1
cyfrowy_baron

Widziałem tylko kobietę która straciła dziecko i chce się piepszyć z lepszym gorszym.

ocenił(a) film na 8
szumiasty

A co masz więcej dojrzeć, skoro nawet pisać poprawnie ortograficznie nie potrafisz? Masz ograniczone pole widzenia i tak już zostanie.

ocenił(a) film na 1
lalka1114

Czyli też jesteś puszczalska

szumiasty

Żebyś wiedział..

Czesiaruda

Miałem podobne odczucia po obejrzeniu.
Dobre kino.