Nad obręczą

Above the Rim
1994
7,4 5,2 tys. ocen
7,4 10 1 5211
6,5 2 krytyków
Nad obręczą
powrót do forum filmu Nad obręczą

Istnieje ten film z lektorem czy raczej nie... ?!

ocenił(a) film na 9
szaki3

Istnieje na pewno, bo mam w domu starą kasetę video z tym filmem i oczywiście jest lektor, ale pewnie chodzi ci o to czy śmiga po necie taka wersja - a tego to już nie wiem:)

jestemdonem

dokładnie, także takową taśmę VHS posiadam. Nagrałem jak leciało w TV :)

Phase

No to panowie, może przegracie z vhs na kompa i wrzucicie na jakiś serwer?

iwanov

dokładnie, PHASE i JESTEMDONEM wrzućcie ten film do internetu ! na pewno nie jeden się ucieszy, zróbcie to w hołdzie dla tupaca. pozdro i czekamy na wasz ruch koledzy.

przemek1309

Przyłączam się do prośby :) Ew. wezmę na klatę montaż lektora do DVDRipu ;)

Phase

Odkupie kasetę VHS

jestemdonem

ja też się proszę o do danie filmu

jestemdonem

Odkupię kasetę VHS :)

ocenił(a) film na 9
szaki3

A jak zgrać taki film na kompa? Bo już dawno nie mam żadnego sprzętu do VHS w domu, ta kaseta chyba gdzieś leży w piwnicy...

jestemdonem

Filmy VHS można zgrać w odpowiednich miejscach na pewno u ciebie w mieście są takie miejsca, ale nie jestem pewien jak te osoby zareagują na film nie twojego autorstwa, mogą się zgodzić i zgrać ale też mogą odmówić gdyż przeważnie takie osoby zgrywają filmy typu wesela i tak dalej. Możesz oczywiście sam kupić sprzęt i w domu zgrać na kompa ale nie pytaj jak to zrobić bo nie mam w tym doświadczenia. Chce tylko żebyś wiedział iż jestem wielkim fanem Tupac'a i chętnie obejrzałbym ten film a ty jesteś jedyną osoba która może mi to umożliwić, wiec zrób co możesz aby udostępnić ten film :) jak chcesz to możesz pisać do mnie na maila (alle-przemo@wp.pl) pozdro.

jestemdonem

Co do sprzętu jak i jego zgrania to nie jestem w stanie Ci pomóc :( ale będę wdzięczny jak już dokonasz tego Dzieła,za wstawkę na jakiś Torrent. Pozd.

jestemdonem

I co,jak tam poszukiwania VHS ? Pozd.

ocenił(a) film na 4
szaki3

Mam film z lektorem jeżeli go jeszcze nie znalazłeś...

WujekChu1ek

Zatem jak możesz,to po proszę o namiary...

ocenił(a) film na 4
szaki3

Nejlepiej będzie jak pogadamy na PW oki, zaraz do ciebie napiszę.