Nad obręczą

Above the Rim
1994
7,4 5,2 tys. ocen
7,4 10 1 5211
6,5 2 krytyków
Nad obręczą
powrót do forum filmu Nad obręczą

Siema all.

Hiphop nigdy stop.

Dowiadujac sie z filmow, w ktorych 2 Pac zagral glowna rola, pozostaje sobie odpowiedziec: "czy Tupac slusznie zostal zamordowany". Z jego glownych rol z filmow takich jak wlasnie ten tytul: Above The Rim (Nad Obreczom) czy Juice (Miasto Anilow 2), wszystko mowi samo za siebie. Tupac byl jakim psychopata chyba? Gangsterem to nie byl, jak spiewal np. "2 of Amerikaz Most Wanted", "Wanted Dead Or Live" itd.... tylko jakims psychycznym mordercom. Ale coz filmy to przeciez film, kazdy moze grac nawet najbrudniejsza role. Ale Tupac to nie byl zawodowym aktorem, wiec nie wiem czy tak bardzo duzo udawal grajac te kreakcje. Wedlug mnie bardziej udawal jak odgrywal morderce z "uczuciami" w filmie Gang Realted (Brudny Glina). - Kazdy moze sobie sam odpowiedziec.

Wracajac do smierci 2paca. Niby zostal zabity, ilomas tam kulami, ciala nigdy nie pokazali, tak z bliska, chociaz sfotografowac. Zawsze to jakies sciemnione zdjecia, czy z profilu. Tak naprawde nie wiadmo czy 2pac zostal zamordowany, moze cos wiedzial. Moze wiedzial o zaplanowanych morderstwach i gangsterskim zyciu Death Row Records, a konkretniej Suge Knight? Moze go sypnal, i ochrona swiadkow go objela?
Nie wiadomo, moze ujawni sie cala prawda za kilka lat. Narazie jestem dobrej mysli, ze jeden z moich najwiekszych raperow zyje, he :) Przeciez nie wydawal by co chwila nowych albumow, dziwne by bylo ze zostalo po nim tyle niepublikowanych nagran.
Ochrona swiadkow dziala :)

Jak chcecie mozecie sie ze mna podzielic wrazeniami po moim adresem mail reaper3@tenbit.pl.

Pozdrowienia dla all hiphopowcow, rapowcow itd.....
Skates 4 live
!!!