PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93111}

Nadzy i rozszarpani

Cannibal Holocaust
1980
5,6 12 tys. ocen
5,6 10 1 12434
5,7 16 krytyków
Nadzy i rozszarpani
powrót do forum filmu Nadzy i rozszarpani

Bez przesady

ocenił(a) film na 1

Nie rozumiem czemu aż tyle ludzi uważa ten film za taki wielce drastyczny, wstrząsający itp. skoro
tutaj przecież nie pokazano praktycznie nic! cały film jest okropnie nudny, dopiero w ostatnich 10
minutach pojawia się trochę krwi ale jak dla mnie to w ogóle nie robi wrażenia na widzu

ocenił(a) film na 6
_lethal_

To jest produkcja z 1980 roku. Kino było wtedy trochę inne.

ocenił(a) film na 1
Apiseq

Dlatego nie rozumiem czemu robi takie wrazenie na współczesnych widzach

_lethal_

to ze zabijano zwierzęta na potrzeby filmu tez nie robi na tobie wrazenia?? to chory film dla chorych ludzi!

ocenił(a) film na 1
JbonesLDZ

Ale zwierzęta ponoć zostały zjedzone potem przez ekipę filmową, więc na jedno wychodzi

JbonesLDZ

zawsze dziwi mnie to ze ludzi oburza kiedy w filmie sa zabijane zwierzeta, ale nie oburzają ich sceny w ktorych ktos np je hamburgera czy schabowego. jaka to roznica czy zwierzeta zabija sie na ekranie czy za sciana jakiejs rzezni?

braknicku87

Twoim zdaniem jedzenie hamburgera i zabijanie zwierząt przez jakiegos debila tylko po to zeby nakrecic jakis tandetny film to jedno i to samo? W takim razie zamiast ogladac filmy powinienes isc do jakiejs rzezni i sobie poogladac skoro nie widzisz różnicy ....

JbonesLDZ

a co? czego oczy nie widza tego sercu nie żal? codziennie tysiace zwierzat jest zabijanych za scianami rzezni na calym swiecie i to cie nie boli.
oczywiscie ze nie widze roznicy. nie ma dla mnie roznicy czy ktos zabija zwierze dla "hamburgera" czy do filmu.
i jedno i drugie jest złe.
a tak na marginesie to od ponad 4 lat jestem weganką

braknicku87

nie , nie boli mnie to wcale , lubie hamburgery , ale nie lubie zabijania na potrzeby filmu, weglug mnie jest to calkowicie bez sensu .

użytkownik usunięty
JbonesLDZ

A bo to jeden film w którym zabijano ziwerzęta? "Czas Apokalipsy", ""Andrey' Rublyov", 'Idź i Patrz" też są dla "chorych ludzi?

nie wiem , nie oglądałem .