Jak zwykle oceny wystawiają jakieś dzieci neostrady, które nie znają się na porządnym kinie. Patrzcie na oceny IMDB, cały świat się myli, czy wy się mylicie? No kur...ka wodna, poniżej 5 to przegięcie, jak nie zawyżają, to zaniżają... No comments...
Większość ocen była na długo przed filmem, więc jakieś kołki obejrzały trailer i ocenili film na podstawie zwiastuna. Nic innego jak tylko pogratulować takim osobom kretynizmu.
A ty się znasz na porządnym kinie??....bo widzę że nie...poniżej 5 przegięcie??..to i tak za wysoko...max daję mu 3...Ok rozumiem że nawiązanie do lat 50 to bardzo dobry pomysł ale nie trzeba było zrobić tego filmu w taki prosty i nieudany sposób..Film nuda nuda nuda i nuda...Aż tak się na tych latach 50' nie powinni wzorować tylko wprowadzić jakieś ciekawe i zaskakujące wątki...A tak od samego początku wiemy co się stanie i jaki będzie koniec...Myślałem że faktycznie film będzie jednak dobry ale producenci nie wykorzystali swego pomysłu,zaliczam to do porażek 2009 roku...
No właśnie wyraziłem swoje odmienne zdanie, masz prawo się nie zgadzać, i jest to normalne. Twój post mówi o tobie wszystko, wydufany w sobie dzieciak, który nie zna zasad netykiety, obchodzi cie gówno to fajnie masz, bo do twojego niskiego poziomu zniżać się nie będę.
<bez odbioru>
Wypowiada sie koleś o dzieciach a w ulubionych ma Czrodziejki z ksieżyca heheheheheheheheheheh i po ocenach widac też ze lubisz komedyjki romantyczne...dobra moze nie jesteś dzieckiem ale dziewczyną na pewno!!!!
Gadaj zdrów, w ulubionych mam to co uważam za stosowne, a Czarodziejki z Księżyca to jest bajka dla dzieci i dorosłych jakbyś nie wiedział ;) nie koniecznie dla dziewczyn - dlaczego? Wygoogluj sobie. Mimo wszystko, sposób twojej wypowiedzi świadczy tylko o Tobie i potwierdza wcześniejszy fakt, więc już lepiej nic nie pisz, bo tym samym pogrążasz się jeszcze bardziej w Twoim wydufanym, oraz niskim poziomie przekazu (wcześniej już o tym pisałem). Najwyraźniej prowokacja zawarta w moim pierwszym poście zadziałała, jesteś pierwszym dzieciakiem neo, który dał się złapać. A reszcie gratuluję.
Hehehehehe no tak jaki ja biedny dalem sie zlapać...straszne rzeczy opowiadasz..."Wydufany"?? Trudny wyraz przecież w przedszkolu takich nie uczą chyba podsluchaleś jak byłeś w monopolowym z mamusią albo podpatrzyłeś gdiześ na forum...
UWAGA Filmwebowicze!!!!_Rutek_ zakłada na dzieci neo pułapki offsideowe zawarte w pierwszym poście- strzeżcie sie, otóż powiadam wam to jest prowokacja:P
Przeczytałem pierwszy i mi starczy...co do filmu swoje zdanie wyraziłem po prostu nie lubię takich dziecinnych dialogów..to na tyle..
p.s.Rutek nie pękaj ale film i tak beznadzieja...
Spoko :) Jednym się podoba, drugim nie. Swoją drogą dobre te powiadomienia na gg, co nie? :D.
Bez kitu dajmy sobie spokój z tą dziecinadą...Tommy_Filmweb bez urazy mam nadzieje troche mnie poniosło...