PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466320}

Najazd obcych

Alien Trespass
2009
5,4 329  ocen
5,4 10 1 329
Najazd obcych
powrót do forum filmu Najazd obcych

Omfg...

ocenił(a) film na 8

Jak zwykle oceny wystawiają jakieś dzieci neostrady, które nie znają się na porządnym kinie. Patrzcie na oceny IMDB, cały świat się myli, czy wy się mylicie? No kur...ka wodna, poniżej 5 to przegięcie, jak nie zawyżają, to zaniżają... No comments...

_Rutek_

Większość ocen była na długo przed filmem, więc jakieś kołki obejrzały trailer i ocenili film na podstawie zwiastuna. Nic innego jak tylko pogratulować takim osobom kretynizmu.

ocenił(a) film na 3
_Rutek_

A ty się znasz na porządnym kinie??....bo widzę że nie...poniżej 5 przegięcie??..to i tak za wysoko...max daję mu 3...Ok rozumiem że nawiązanie do lat 50 to bardzo dobry pomysł ale nie trzeba było zrobić tego filmu w taki prosty i nieudany sposób..Film nuda nuda nuda i nuda...Aż tak się na tych latach 50' nie powinni wzorować tylko wprowadzić jakieś ciekawe i zaskakujące wątki...A tak od samego początku wiemy co się stanie i jaki będzie koniec...Myślałem że faktycznie film będzie jednak dobry ale producenci nie wykorzystali swego pomysłu,zaliczam to do porażek 2009 roku...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

No właśnie wyraziłem swoje odmienne zdanie, masz prawo się nie zgadzać, i jest to normalne. Twój post mówi o tobie wszystko, wydufany w sobie dzieciak, który nie zna zasad netykiety, obchodzi cie gówno to fajnie masz, bo do twojego niskiego poziomu zniżać się nie będę.
<bez odbioru>

WujekChu1ek

Proste pytanie: chłopcze, czy Ty musisz być tak obleśnie wulgarny??

ocenił(a) film na 2
_Rutek_

Wypowiada sie koleś o dzieciach a w ulubionych ma Czrodziejki z ksieżyca heheheheheheheheheheh i po ocenach widac też ze lubisz komedyjki romantyczne...dobra moze nie jesteś dzieckiem ale dziewczyną na pewno!!!!

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Gadaj zdrów, w ulubionych mam to co uważam za stosowne, a Czarodziejki z Księżyca to jest bajka dla dzieci i dorosłych jakbyś nie wiedział ;) nie koniecznie dla dziewczyn - dlaczego? Wygoogluj sobie. Mimo wszystko, sposób twojej wypowiedzi świadczy tylko o Tobie i potwierdza wcześniejszy fakt, więc już lepiej nic nie pisz, bo tym samym pogrążasz się jeszcze bardziej w Twoim wydufanym, oraz niskim poziomie przekazu (wcześniej już o tym pisałem). Najwyraźniej prowokacja zawarta w moim pierwszym poście zadziałała, jesteś pierwszym dzieciakiem neo, który dał się złapać. A reszcie gratuluję.

ocenił(a) film na 2
_Rutek_

Hehehehehe no tak jaki ja biedny dalem sie zlapać...straszne rzeczy opowiadasz..."Wydufany"?? Trudny wyraz przecież w przedszkolu takich nie uczą chyba podsluchaleś jak byłeś w monopolowym z mamusią albo podpatrzyłeś gdiześ na forum...

ocenił(a) film na 2
_Rutek_

UWAGA Filmwebowicze!!!!_Rutek_ zakłada na dzieci neo pułapki offsideowe zawarte w pierwszym poście- strzeżcie sie, otóż powiadam wam to jest prowokacja:P

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Anime to niekoniecznie bajki dla dzieci.

ocenił(a) film na 3
_Rutek_

Wujek prostaku,proszę cię o zamknięcie mordy..

ocenił(a) film na 2
Tommy_Filmweb

Przeczytaj posty _Rutka_ i zastanów sie co piszesz "prostaku"

ocenił(a) film na 8
WujekChu1ek

Ja nie wiem, co w tej chwili wyprawiają moderatorzy...

ocenił(a) film na 3
_Rutek_

Przeczytałem pierwszy i mi starczy...co do filmu swoje zdanie wyraziłem po prostu nie lubię takich dziecinnych dialogów..to na tyle..

p.s.Rutek nie pękaj ale film i tak beznadzieja...

ocenił(a) film na 8
Tommy_Filmweb

Spoko :) Jednym się podoba, drugim nie. Swoją drogą dobre te powiadomienia na gg, co nie? :D.

ocenił(a) film na 2
Tommy_Filmweb

Bez kitu dajmy sobie spokój z tą dziecinadą...Tommy_Filmweb bez urazy mam nadzieje troche mnie poniosło...

ocenił(a) film na 9
_Rutek_

No prosze czasami mozna znalesc fajne dialogi na filmwebie ;)

_Rutek_

cały świat się myli a Avengers i Transformersy to arcydzieła !!!

_Rutek_

tak czy siak filmweb się kończy świadczy o tym coraz większe braki w filmach