Mógł być lepszy ale i tak całkiem nieźle się oglądało. Seagal i Austin wymiatają. Do tego na końcu umiejętnościami zaskoczył mnie Bren Foster. Całkiem nieźle walczy ten gość. Ogólnie warto obejrzeć. Zero nudy i cały czas coś się dzieje. Daję 8 choć zastanawiam się nad 9 bo naprawdę fajny film:)
Przez pierwsze pół filmu są nudy, potem zaczyna się coś dziać. Film jest bardzo średni jedyne zalety to obsada i postać grana przez Austina gdyby nie to film był by ciężki do zniesienia. A najbardziej rozczarował mnie pojedynek w finale Seagal vs Pare był po prostu do bani. Jak można był tak skaszanić pojedynek takich gigantów kina akcji jak Seagal vs Pare ja tego nie pojmuję.
Faktycznie finałowa walka mogła by być lepsza. Ta była jednostronna bo Seagal poprostu zmiażdżył Pare;) Mimo wszystko i tak jestem zadowolony
Wreszcie ktoś wypowiada się normalnie na temat filmu a nie, "film do dupy bo w 110 minucie popiół z papierosa spadł w przeciwną stronę do kierunku wiania wiatru" POZDRO DLA KinoManiak_10 :) jeszcze normalni ludzie tutaj są ! Film naprawdę dobry :)