PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641886}

Najwyższy wyrok

Maximum Conviction
2012
5,4 3,8 tys. ocen
5,4 10 1 3840
7,0 2 krytyków
Najwyższy wyrok
powrót do forum filmu Najwyższy wyrok

Mógł być lepszy ale i tak całkiem nieźle się oglądało. Seagal i Austin wymiatają. Do tego na końcu umiejętnościami zaskoczył mnie Bren Foster. Całkiem nieźle walczy ten gość. Ogólnie warto obejrzeć. Zero nudy i cały czas coś się dzieje. Daję 8 choć zastanawiam się nad 9 bo naprawdę fajny film:)

ocenił(a) film na 5
KinoManiak_18

Przez pierwsze pół filmu są nudy, potem zaczyna się coś dziać. Film jest bardzo średni jedyne zalety to obsada i postać grana przez Austina gdyby nie to film był by ciężki do zniesienia. A najbardziej rozczarował mnie pojedynek w finale Seagal vs Pare był po prostu do bani. Jak można był tak skaszanić pojedynek takich gigantów kina akcji jak Seagal vs Pare ja tego nie pojmuję.

ocenił(a) film na 9
frycek49

Faktycznie finałowa walka mogła by być lepsza. Ta była jednostronna bo Seagal poprostu zmiażdżył Pare;) Mimo wszystko i tak jestem zadowolony

ocenił(a) film na 6
KinoManiak_18

Wreszcie ktoś wypowiada się normalnie na temat filmu a nie, "film do dupy bo w 110 minucie popiół z papierosa spadł w przeciwną stronę do kierunku wiania wiatru" POZDRO DLA KinoManiak_10 :) jeszcze normalni ludzie tutaj są ! Film naprawdę dobry :)

ocenił(a) film na 9
Delly

Dzięki. Cieszę się, że nie tylko mnie się ten film podobał, bo jest świetny. Również pozdrawiam:)