PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10052776}

Napad

2024
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29946
5,8 24 krytyków
Napad
powrót do forum filmu Napad

w wypozyczalni, 1 godz 13 minuta filmu widać na półce film vhs Pan Tadeusz - z 1999 roku , a według opisu akcja dzieje się na początku 1990 roku .

ocenił(a) film na 7
mariol250

Myślałem, że tylko jak zwracam na to uwagę :) jeszcze widać Epokę Lodowcową i 13 posterunek. Akcja dzieje się w grudniu 1995, kiedy Kaczmarek zdobywał drugi biegun.

ocenił(a) film na 7
voler1

Na półce w wypożyczalni jest jeszcze film „Armageddon”, więc jeśli akcja dzieje się w 1995 roku to nie powinno być tam tego filmu, ponieważ wyszedł on w 1998 roku.

ocenił(a) film na 7
mariol250

19 minuta, przed wejściem do wypożyczalni, na jednej z witryn widać reklamę LOTu a na niej Dreamlinera

ocenił(a) film na 6
Madmacc

I obok reklama royalclub.com.pl - raz, gdzie internet w tych czasach a dwa firma powstała w 2002 :D

ocenił(a) film na 6
Madmacc

Ty widziałeś Dreamlinera xD To jakiś Embraer, ale rzeczywiście w LOT od 1999 r.

mariol250

Broń użyta przez bandytów powstała w 98 roku pm98 Glauberyt, AT ma beryle wymyślone w 96 roku, a wprowadzone w 99. Posługują się stopniami które powstały w 2001 roku, a akcja filmu to koniec 95 roku

ocenił(a) film na 6
Bosniak_Bosniak

A oprócz tego w radio lecą wiadomości, które mówią o otwarciu linii metra przez Oleksego, które ma się odbyć w kwietniu 1995 roku, a akcja dzieje się w grudniu xD Błąd na błędzie i niechlujstwo.

ocenił(a) film na 6
Bosniak_Bosniak

AT ma H&K MP5

biczplis80

Mi chodzi o beryle które majainz nich do niego strzelają., mp5 też wspominałem ale w innym poście. Doposazyli ich w nie na przełomie millenium a nie w 95 roku

ocenił(a) film na 6
Bosniak_Bosniak

W ostatniej scenie AT strzela do Kacpra z MP5, pokaz mi tam Beryla xD

biczplis80

zobacz scene Gadacza z dowódca KAT 1.41.36, może to HK G36? Ma załozony celownik kolimatorowy Eotech 552.A65 na Beryla wersji C wprowadzony model po 2009 roku. Masz racje nie strzelają w końcowej scenie do niego z Beruli, bo nie jest pokazane jak strzelają XD. Zato jak stoja nad nim to widac tych dwóch na wprost z berylami a pozostałych 4 hk mp5 i mp5SD, na nabój 9x19 ni eprzustosowane do strzelania ślepa amunicją, za to beryle jak najbardzieś na szybko sie da 1.44.44

ocenił(a) film na 6
Bosniak_Bosniak

Ok, teraz widzę. Dzięki!

ocenił(a) film na 1
mariol250

To samo na drodze mijany jest auto alfa gt a powstała ona w 2003 r