Takiego chłamu to od dłuższego czasu nie widziałem. Głupota i amatorszczyzna razi po oczach. Nawet nie wytrwałem do końca po pół godziny podziękowałem, każdy kto widział fil wie o czym mówię. Nie poleciłbym najgorszemu wrogowi. Oczywiście 1/10.
Jak obejrzy się przed tym "Zaciemnienie" to okazuje się, że ten jest wcale nie taki najgorszy :P
To jest film Asylum (poczytaj na wiki), oni robia filmy za kilkadziesiat tysiecy dolarow, docen, ze sie rozwijaja :)
Bez urazy ale po ch*j komentujesz film jak nie obejrzałeś do końca? Amatorszczyzna - ok, przyznaję. Ale ma też fajne zakończenie i nawet nie nudzi, ale przecież nie wiesz o tym bo wolałeś wyłączyć film i popłakać się na FW
Od jakiegoś czasu widzę mnogość zjebów na filmwebie. Gdzie nie skomentujesz filmu zawsze pojawi się jeden co obraża a po co? Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć. Do Twojej wypowiedzi nawet się nie odniosę nie chcę sobie rąk ,,błotem'' brudzić :)
Pokaż mi gdzie Cie obraziłem? Chyba trochę delikatny jesteś, co do "zjebów na filmwebie" - to ja się nie odniosę do tego bo Twoja odpowiedz jasno mówi że nie masz pojęcia o czym piszesz i że jesteś na poziomie gimnazjalisty. Gdybyś nie chciał się odnosić do mojej wypowiedzi to byś nie pisał, ale lepiej odwrócić kota ogonem i powiedzieć że to ja obrażam.
Twoja odpowiedź była na pewno atakująca i temu chyba nie zaprzeczysz. Jak nie masz co robić tylko wdawać się w dyskusje na filmwebie, to proszę Cię nie ze mną bo nie mam czasu ani chęci na głupoty. Dobrze, odpowiem na Twoje pytanie: Oceniłem film na 1 i nie obejrzałem do końca ponieważ był tak słaby, że nie miałem ochoty tracić na niego czasu i żadne zakończenie nawet z apokalipsą i atakiem z kosmosu nie zmieniło by mojej oceny bo jest to sprawa osobista i każdy ocenia jak mu się żywnie podoba. Za obrazę można uznać moje ,,wypłakiwanie się'' które ja bym nazwał raczej ostrzeganiem innych przed gównianym filmidłem :) A teraz wybacz, zdałem testy gimnazjalne więc idę z ziomkami opić to kubusiem, będzie zacnie.