PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107838}
4,6 5,2 tys. ocen
4,6 10 1 5219
2,2 9 krytyków
Nekromantik
powrót do forum filmu Nekromantik

Okropne

ocenił(a) film na 5

Strasznie brutalne. Sceny z zabijaniem zwierząt obleśne.. i do tego ta muzyka. Przemoc na ludziach w filmach to tak, ale nie na zwierzętach i to jeszcze w taki sposób ! :( 5/10... to i tak za dużo ! Gdybym mógł teraz zmienić ocenę...

____10

A jak widzisz panie w futerkach to myślisz, że niby jak są te futerka robione. Dla mnie ten film zasłużył na dobrą ocenę, bo ukazuje jako jeden z nielicznych jak to naprawdę wygląda. A muzyka chyba była największym atutem tego filmu.

ocenił(a) film na 1
flowwere

SPOILER!!! jak dla mnie ten film to żenada :/ finalna scena w łóżku jak gosciu robi sobie harakiri i przeżywa swój ostatni orgazm... żenada :/

ocenił(a) film na 6
Makron

Oj tam od razu żenada... śmierć tak ładna, że aż mu zazdroszczę.

ocenił(a) film na 5
____10

Wolę drugą częśc niż pierwszą. Pierwsza jest zbyt brutalna i nie ma klimatu... przynajmniej według mnie. Druga częśc to świetny film romantyczny. Haha :-)

____10

Finalna scena jedynki (i poczatek dwojki) jest za mocna i przesadzona, mimo iz bohater wbija w siebie nóż to jego czlonek dalej stoi i tryska nektarem.

ocenił(a) film na 5
MKX

Ta scena, mimo, iż zwyrodniała (i do dziś nie mogę się pozbyć jej widoku :/ - wypaczyła mnie mocno), to jednak jest ona jak najbardziej prawdopodobna, i ma znaczenie.
Po szczegóły zapraszam do mojej 'recki':
http://www.filmweb.pl/topic/717503/5+10.+Nie+jest+to+z%C5%82y+film...+%5BKr%C3%B 3tka+recenzja%5D.html

ocenił(a) film na 10
____10

Myslisz ze gdyby nie ten film to królika by nie zabili??

nie sadze zeby krolika specjalnie zabili do filmu, zwlaszcza ze jest nakrecony inna kamera.
Po to byl hodowany, zeby zginac i trafic na stół w celu spozycia.

nie zdajesz sobie sprawy ile zwierzat jest zabijanych w kazdej sekundzie, tylko po to zeby czlowiek mial co zjesc lub ubrac. a co najgorsze ten przemysl urósl do takiej rangi, ze jest nadprodukcja tego rodzaju zywnosci i czesc tych nieszczesnych zwierzat konczy w smietniku!

I to jest okropne, a nie jakis tam Nekromantik

ocenił(a) film na 3
____10

dobrze, że tego kota zabił :D przynajmniej o jednego szwędającego się pchlarza mnie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
nekrolog_

Kota nie zabił. Tylko królika. Kotka "zabili" na niby, do filmu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
____10

brutalny ? Lol ty chyba brutalnego filmu nie widziales...

____10

Właśnie,niech sobie robią,co chcą,ale od zwierząt wara. Film bardziej kiczowaty, niż brutalny,i to wypadające oko :P

ocenił(a) film na 9
____10

A ja dzisiaj na obiad duszonego króliczka w śmietanie z makaronem i buraczkami. Pyszotka, polecam.

ocenił(a) film na 8
____10

Właśnie ze względu na zwierzęta mam moralny dylemat z tym filmem. Z kolei, jeżeli jeszcze jesteś na Filmwebie i nadal ciąży Ci ocena "5/10" to teraz bez problemu możesz ją zmienić ;)