Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 188071
4,9 26   krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

przyznaję,że jestem zdziwony tak wysoką średnią ocen tego filmu...owszem,zaczęło się całkiem intrygująco,ale jak tylko usłyszałem o terrorystach i skradzionej bombie,wiedziałem,że z filmu,który pójdzie w tym kierunku za wiele to wycisnąć się nie da<i nie myliłem się>...no i nie mówcie,że nie zwróciliście uwagi na marne dialogi...a widząc scenę z multiplukującym się głównym bohaterem,naprawdę trudno nie parsknąć śmiechem...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 1
mikrobas

Ogladałam to jak jechałam na wycieczke. TOtalna żenada. Zasnęłam. Też jestem zdziwiona taka wysoką średnią.

ocenił(a) film na 6
Heyach

"Jechałam na wycieczkę..."

Tak sie sklada, ze ja tez ogladalem to jak jechalem na wycieczke :*
Mozna wiedziec na jaka ?

ocenił(a) film na 6
Bobey

Oczywiscie jak zechcesz powiedziec. . .

ocenił(a) film na 1
mikrobas

faktycznie.
dialogi marne, akcja przewidywalna, FBI, ładunek wybuchowy, "oh kocham cię!" po dwóch dniach znajomości.

"- Po co oglądać ten film, skoro wiadomo, że cokolwiek złego się zdarzy zaraz nastąpi cofnięcie i okaże się to nieprawdą?
- Oglądanie tego filmu jest podobne do życia głównego bohatera filmu, z góry wiadomo co się wydarzy"
ale chyba nie o to chodziło autorom filmu

i pewnie rzucalibyśmy z bratem pomidorami, gdyby nie "cofnięcie" do połowy filmu. taka... ostatnia próba uratowania całości.. hm.

"Czuję się jakbym w ogóle nie obejrzał filmu"
Całość nie pozostawia zupełnie żadnych wrażeń. Polecam gdy ktoś chce zrobić sobie przerwę w oglądaniu ambitniejszego kina.
Jest jednym z tych, który nie wymaga myślenia.