5,2 2,3 tys. ocen
5,2 10 1 2280
3,3 3 krytyków
Nie ma takiego numeru
powrót do forum filmu Nie ma takiego numeru

Kiedy???

ocenił(a) film na 7

Czy to kiedys pojawi sie oficjalnie w kinach? Bo narazie to ja tylko slysze o tym filmie jak kosi wszystkie nagordy na festiwalach filmow... amatorskich (sic!) i niezaleznych! A ponoc ITI bylo powaznie zainteresowane dystrybucja...

Co_lump

hehe, no nie zapowiada sie, bo film robi kariere na calym swiecie (przynajmniej jest zapraszany na festiwale) tylko nie w polsce... Dlaczego? proponuje odwiedzic jakis festiwal i posluchac co maja do powiedzenia autorzy. Najwczesniejszy na ktory leca bedzie w Bombaju :D

ocenił(a) film na 1
gibowicz

no i gdzie te niby wszystkie festiwale. oprócz gdynii n=to nigdzie go nie możnabyło zobaczyć. historia jest miałka, i niestety fatalnie odwzorowyje OCeans 11. Jest poprawnie zrealizowana i to wszystko. oryh=ginalnościu tu za grosz

Co_lump

Film ma wejść do ogólnopolskiej dystybucji w marcu. A jeszcze w tym miesiącu będzie można go oglądać w Koszalinie, gdzie wczoraj (3.12.) odbyła się prapremiera.

sylwia1974

A 14.07.2006 bedzie w toruniu w Cinema City w związku z filmweb offline

Co_lump

film byl na festiwalu Wakacyjne Kadry w Cieszynie, oczywiscie bylem na nim i po filmie bylo spotkanie z aktorami, z tego co mowili to premiera kinowa bedzie na przelomie wrzesnia/pazdziernika, filmik zdobyl na tym festiwalu dwie nagrody za debiut rezysera i za najlepszy montaz, moim zdaniem zasluzone dwie nagrody, kazdemu polecam film i mam nadzieje ze wiecej takich produukcji bedzie w polskim kinie a z pewnosci wyjdzie to wszystkim na plus, polecam jeszcze raz! warto!

solek_2

Zgadzam się... Film nie pozwolił mi się przez chwilę nudzić... Jest genialnie zrealizowany i trzyma w napięciu. W porównaniu do podobnego Ocean's 11 wypada o niebo lepiej na każdej płaszczyźnie...