5,2 2,3 tys. ocen
5,2 10 1 2280
3,3 3 krytyków
Nie ma takiego numeru
powrót do forum filmu Nie ma takiego numeru

masakra

ocenił(a) film na 1

jakie dretwe gatki to szok, zdecydowanie nie polecam, ledwo 15 minut wytrwałem ...

ocenił(a) film na 2
jakamo

mnie udalo sie przetrwac do konca..i niestety PORAZKA!

ocenił(a) film na 5
jakamo

jakamo, LITOŚCI !! Dzieciaku, oglądasz 15 min i wypisujesz jaki to drętwy film. Według twoich ocen Poranek Kojota to lepszy film niż Pulp Fiction. Bez komentarza. A film jest faktycznie słaby, ale nie beznadziejny. Co drugi polski film jest gorszy niż ten. Jest tu amatorska gra aktorów, nieskomplikowany scenariusz, ale mimo to ogląda się bez większego zgrzytania zębami, kilka fajnych tekstów, twórcy nie prężą się na jakiś nowy polski "Ocean's eleven".

ocenił(a) film na 1
slav_

przepraszam, że uraziłem Pana swoją opinią na temat tego dzieła...
twórcy nie prężą się na jakiś nowy polski "Ocean's eleven" ?? to po co "wzorują" sie na nim, nie mogą samemu wymyślić czego nowego ? Jak dla mnie ten "film" to nieporozumienie i tyle. Zdecydowanie wszystkim odradzam.

A to ze tak samo oceniam Pulp Fiction i kilka polskich komedii to nie znaczy, że śmiem je porównywać, wśrod polskich komedii ulubione ocenilem na 10, choć do wybitności im daleko, ale to moja ocena i nic ci do tego ;) Tak samo jak mi do tego ze ten film ci sie podobał

pozdrawiam