PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=586390}

Niemożliwe

Lo imposible
2012
7,4 160 tys. ocen
7,4 10 1 160273
6,3 44 krytyków
Niemożliwe
powrót do forum filmu Niemożliwe

Jak widać...

ocenił(a) film na 5

nawet zekranizowane życie można spieprzyć. Historia poruszająca, jak najbardziej, film nie. Naomi Watts w moim
mniemaniu była sztuczna i plastikowa razem ze swoimi emocjami.

ocenił(a) film na 5
ziiutka

No niestety, fakt... :/

ocenił(a) film na 7
ziiutka

Fakt ale tu chodzi o sam sens filmu. Przekazanie, że jednak im się udało. Coś niemożliwego bo większość ludzi zginęła, straciła rodziny, czasem części ciała a oni mimo to, że była ich piątka przetrwali cali. Takie wydarzenie zbliża ludzi a żaden z nas nie chciałby znaleźć się na ich miejscu i żaden aktor nie odzwierciedli uczuć, emocji, strachu jaki nimi wtedy panował.

ziiutka

Naomi była świetna, sztuczna to mogła być co najwyżej jej rana na łydce.

ocenił(a) film na 5
Hagan

No i właśnie, na szczęście każdy ma prawo do własnego zdania i dzięki temu życie nie jest nudne :)

ocenił(a) film na 4
ziiutka

Naomi jak i jej emocje i mimika są sztuczne w każdym filmie :)

użytkownik usunięty
ziiutka

Popieram. Jak już gdzieś pisałam - może banału i oceany egzaltacji. A wszystko to można by ostatecznie przełknąć, gdyby nie było trywializacją tej niesamowitej tragedii. Gdy czytam, że ludzie na tym filmie płaczą, to się głęboko nad sobą zaczynam zastanawiać;) Dla mnie to było tak plastikowe, tak momentami płaskie, momentami przesadnie teatralne, że żal mi było wyłącznie straconego czasu. Wszystkich żywo zainteresowanych tą tragedią odsyłam do dokumentu, który znajduje się na yt (zapisy z kamer etc.).

ziiutka

Co za gniot. Dawno nie oglądałem tak słabego filmu. Dałem 6, bo nawet ładne zdjęcia i efekty. Historia również, ale to nie zasługa filmu.