Znam różnice gatunków, a to była bajka dla dzieci. Przygody Smerfów wydały mi się bardziej
prawdopodobne niżeli wydarzenia z tego filmu. Żebyś wiedział, że nakręciłbym lepszy film.
Dodałbym międzynarodową żydowską siatkę terrorystyczną, która podkłada na wyspie broń
atomową i ją detonuje. Tym sposobem powstaje gigantyczna fala, która na skutek nieudanych
eksperymentów hitlerowskich naukowców (przebywających na wyspie na zesłaniu) zaczyna
żyć własnym życiem. Żywiąc się ludzmi i kotami staje się coraz silniejsza. I tylko mały chłopiec,
wraz z rodziną, może ją powstrzymać. Psychologiczno-szpiegowski thriller akcji z elementami
dramatu, komedii i horroru. To byłby film! PS. Jak to miło, że przeczytałeś całe moje forum ;)
Minions
16 kwi 15:45
Ludźmi, kotami i kłączami nagietka! Koniecznie kłączami :)
Offi
3 dni temu ocena: 8
Protestuje, żadnych kotów!
Nikt się nie będzie karmił kotami, nawet jeśli bohaterowie będą hitlerowskimi naukowcami
chińskiego pochodzenia.
Koty są fajne. Jak będą koty, zbojkotujemy film (ja i wszyscy znajomi królika) dając mu na
filmwebie 1. ;p
hrabia_kaczula
Kocia ferajna się odezwała. Ale ja mam już podpisany kontrakt z Garfildem na trzy części. Co
prawda w jedynce zostaje pożarty przez falę tsunami ale w dwójce udaje mu się wydostać
tylnym wylotem. Może się jakoś dogadamy z tymi kotami. Np. Zagwarantuje im wszystkie
niedziele dniem wolnym od pracy. I codziennie miskę świeżego mleka z Biedronki. Damy
radę.
hrabia_kaczula
PS. Chętnie zatrudnię dobrych scenarzystów do pracy nad moimi hitowymi hitami. Chętnych
proszę o kontakt.