Mimo tego że faktycznie jest to niesamowita historia (a raczej tylko jeden moment) odniosłem wrażenie że kręcąc ten film chcieli zarobić na tym tylko kasę, oprócz naprawdę niesamowitych zdjęć i ujęć, próżno szukać w tym filmie czegoś ciekawego.
Nie..... dlaczego miałbym to robić??? - to moja prywatna opinia i nie każdy musi się z tym zgadzać. Pozdrawiam
no i dlatego nie zgadzam się ze stwierdzeniem "szukać w tym filmie czegoś ciekawego". Tam wszystko było ciekawe... i bardzo podoba mi się, że przedstawili tą historię taką jaką była, bez wymyślana Hollywood(skich) dodatków, aby było bardziej młodzieżowo i widowiskowo :) a ciekawym chociażby są emocje jakie targają głównymi bohaterami i jak daleko się posuną w obliczu tragedii :) dla samych emocji warto go zobaczyć :)
zgadzam się z tobą w 100%, oglądając go bardziej nastawiony byłem na temat "katastroficzny" i rzeczywiście został on przedstawiony naprawdę bardzo ale to bardzo dobrze, co do reszty.... to każdy ma już swoje zdanie. Pozdrawiam !