PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=723653}

Niepamięć

Remember
2015
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 12369
5,7 11 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

to jeden z najbardziej wzruszających momentów jakie widziałem w kinie

Shadow_dawnego_gggggg

Oczywiście, że cenisz mordowanie. Gdyby twój dziadek nie cenił i nie donosił na gestapo, nie mielibyście takiego majątku jak macie.

hyrkan

Twierdzisz, że mam jakiś majątek? A to ci dopiero. Nie cenię mordowania. Nie chcę mieć nic wspólnego z mordercami. Mój dziadek nie donosił na gestapo, nie był w nkwd, albo w ub. Pomyliłeś mnie z sobą.

Shadow_dawnego_gggggg

na przykład taka sytuacja - policjanci oddają kilkanaście strzałów do nieuzbrojonego człowieka

To chyba szkoła generała granatnika. ;)

hyrkan

hyrkanie, Paryż się pali.

hyrkan

Ty hyrkan, czy to aby nie ty zostałeś skazany?
h t t p s : / / w y d a r z e n i a . i n t e r i a . p l / k r a j / n e w s - b y l y - p o s e l - r u c h u - p a l i k o t a - s k a z a n y -p o s i a d a l - p o r n o g r a f i e - d z i e c , n I d ,5 9 7 4 0 7 0

Shadow_dawnego_gggggg

Czasem sobie próbuję wyobrazić, jak upośledzony musi być rosyjski troll, który nie mając już jak mnie zaatakować, będzie wrzucał takie oto linki. :)

hyrkan

A więc to ty?

Shadow_dawnego_gggggg

Ale moja wyobraźnia za takim upośledzeniem nie nadąża. Każde pieniądze daję, że nie masz pracy, bo każdy pracodawca uznał cię za idiotę.

hyrkan

Byłeś u palikota?

Shadow_dawnego_gggggg

Nie.

A wiedziałeś, że korwiniści wywalają z partii za krytykę Putina?

hyrkan

Nie. A jest tak w ogóle?
A wiedziałeś, że izrael wspiera putina?

Shadow_dawnego_gggggg

ty wspierasz Putina.

hyrkan

Nie wspieram. izrael wspiera putina.

Shadow_dawnego_gggggg

Polska prawica, między innymi ty, wspiera Putina.

A jednym z przejawów tego wspierania jest kolejny atak na Żydów. Jak za czasów stalinowskich, tak i dziś.

hyrkan

Coś ci się poknociło. Wszyscy doskonale wiedzą jakiego pochodzenia byli stalinowscy zbrodniarze. Jeden ostatnio ,,poległ" pod Getysburgiem w Szwecji. IPN go nie dosięgnął.
Jesteś kryminalistą. Masz na sumieniu pomówienia Funkcjonariuszy Polskiej Straży Granicznej. Twoje oszczerstwa uchodzą ci na sucho, bo filmweb promuje zgniłe lewactwo.

Shadow_dawnego_gggggg

Cóż, dużo obelg kierujesz w stronę ludzi, którzy nie popierają morderców. Reżimy każdych czasów mają takich jak ty zwolenników mordowania.

Ale czego ja się od wnuka kolaboranta spodziewam?

hyrkan

Ty byś tego nauczycielinę skazał na dożywocie:
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-irlandia-nauczyciel-nie-chcial-mowi c-o-uczniu-oni-trafil-do-,nId,6268229

Shadow_dawnego_gggggg

Raczej nie przewidujesz dobrze, co bym robił. Ja jestem przeciwko niszczeniu ludziom życia. :)

hyrkan

hyrkanku, w Bawarii rasizm, zastrzelili człowieka bo krzyczał: AA... (coś go bolało)
h t t p s : / / w i a d om o s c i . w p . p l / a t a k - n o z o w n i k a - w - b a w a r i i - k r z y c z a l - a l la h u -a k b a r - 6 8 1 0 5 1 8 5 4 6 2 3 8 0 8 0 a

Shadow_dawnego_gggggg

brukowiec, żadne źródło

hyrkan

hyrkanek z bruku. Zbrukany, ale przez kogo? Przez intruzów z białorusi?

Shadow_dawnego_gggggg

Masz naprawdę ciężkie zaburzenia.

To i sprawę popierania pedofilii przez twojego idola można chyba połączyć.

hyrkan

ciebie to można ze wszystkim powiązać. Z agresorami z białorusi, z rzucaniem kamieniami w polskich Funkcjonariuszów SG, z wciąganiem kobiet do krzaków. Oj dużo masz na sumieniu, hyrkanie. Masz naprawdę ciężkie zaburzenia.

Shadow_dawnego_gggggg

i widzisz? Znów musisz na mój temat zmyślać.

A ofiary na Podlasiu są, komcie Korwina o pedofilii w netach też są. :)

Pedoprawica.

hyrkan

Nic nie widzę. Tobie się coś widzi. Masowe groby na Podlasiu. Ale heca. Ja wiem tylko o grobie czeczki, i nie na Podlasiu, tylko na białorusi.

Shadow_dawnego_gggggg

nic nie widzisz?

hyrkan

,,Oto rząd Izraela 2022: ekstremiści, nacjonaliści, rasiści, przeciwnicy procesu pokojowego, zwolennicy osadnictwa, łamania palestyńskich praw, przeciwni prawom kobiet, LGBT+, przeciwni jakimkolwiek formom liberalizmu. Rząd religijnych, konserwatywnych światopoglądowo mężczyzn. Pośrodku on, król Bibi, jak pieszczotliwie lub złośliwie nazywa się w Izraelu nowego premiera" - PISZE Karolina Przewrocka-Aderet. I CO, ZADOWOLONY? A W POLSCE hyrkanom ŹLE. POLSKA POD RZĄDAMI PIS TO ZŁO, A W IZRAELU DOBRZE.

Shadow_dawnego_gggggg

Ja jestem przeciwnikiem prawicowego oszołomstwa.

Ty tylko wtedy, gdy możesz się wyżyć rasistowsko.

hyrkan

hyrkanie, odkopali mumię na Podlasiu. Słyszałeś?
P.S. putler podobno śmiertelnie chory. Będzie jednego oszczercy Polski mniej. Ale jest jeszcze inny - też jak putler twierdzi, że są masowe groby na Podlasiu. Niejakie hyrkaniątko. Kumasz?

Shadow_dawnego_gggggg

Kiedyś może przestaniesz być anonimowy. I wtedy będzie faktycznie mniej. :)

hyrkan

,,Każde pieniądze daję, że nie masz pracy, bo każdy pracodawca uznał cię za idiotę" - a twierdziłeś, że mam majątek? Coś ci się dzieje? Masz demencję, czy co?

Shadow_dawnego_gggggg

Może mnie mylisz z innym rozmówcą. I tak nie czytasz.

hyrkan

rosyjski trol powiadasz? Taki, który podrzuca intruzów pod polską granicę? No to pozdrawiam trola.

Shadow_dawnego_gggggg

I znów pomyliłeś rozmówcę.

Wklejasz bzdurki nie patrząc na to, komu wklejasz.

hyrkan

hyrkanku, kopałeś coś ostatnio na Podlasiu? Dalej będziesz pomawiał polskich funkcjonariuszów SG?

Shadow_dawnego_gggggggg

tych, którzy są przestępcami, co nawet sądy potwierdzają? :)

A jak ich można pomówić? Powiedz, to ciekawe.

hyrkan

Jesteś przestępcą. Ja jestem ,,murem za polskim mundurem". I możesz mi naskoczyć...
Poza tym dziwne, że jeszcze polskich leśników nie pomawiasz i zniesławiasz.

Shadow_dawnego_gggggggg

Chodzi ci o wycinanie pomnikowych drzew, bo od polskiej przyrody ważniejsze jest troszkę kasy do podziału w partii? :)

Cóż, niektórzy ludzie się nie zeszmacili, a inni noszą mundury. Dla każdego coś dobrego w tym kraju.

hyrkan

hyrkanie. Niemcy też się sypią. Ktoś wjechał w ludzi samochodem.

Shadow_dawnego_gggggggg

To źle. A w Polsce się czci pedofilów, też źle. Albo wywozi ludzi do lasu. Bardzo źle.

Zapewne we wszystkich 3 przypadkach mowa o prawicy.

hyrkan

hyrkan, Donald Tusk to Bohater. Broni polskich granic.

Shadow_dawnego_ggggggggg

a co, aresztował cię?

hyrkan

Nie, powstrzymuje inwazję z Białorusi.

Shadow_dawnego_ggggggggg

Obojętne skąd jechałeś.

hyrkan

Bohaterski polski rząd pod dowództwem Donalda Tuska broni przy pomocy funkcjonariuszy polskiej Straży Granicznej polską granicę. Chwała Bohaterom. Chwała Wielkim Polakom jak Donald Tusk. Tak trzymać. A hyrkany płaczą. Zatkao kakao?

Shadow_dawnego_ggggggggg

Nie bardzo. Pamiętam jak twój ojciec powiedział mojemu to samo o ZOMO i też go nie zatkało.

hyrkan

Ty znasz mojego ojca!!!!!??????????? O kurcze. Ale afera. Czyli twierdzisz, że Donald Tusk to ZOMO? Szkoda, że nie powiedziałeś, iż jesteś moim ojcem, albo wujem. Będzie: "mów mi wuju".

Shadow_dawnego_ggggggggg

Sens wypowiedzi ci, jak zwykle, umknął. :)

hyrkan

Rozum ci umknął.

MichCorleone

Panie Michale, ten hyrkan jest szalony. Cały czas pomawia Polską Służbę Graniczną. Twierdzi, że przy granicy polsko-białoruskiej są jakieś masowe groby. On insynuuje, że Funkcjonariusze SG zabili wielu ludzi. To szaleniec. ♪♪Uważaj na niego, dziewczyny kolego. Jest z metra cięty prosto z Pani wyjęty
Uważaj właśnie dlatego
Jego oczy marzące jego usta drwiące jego aury pachnące
Uważaj na niego♪♪