to jeden z najbardziej wzruszających momentów jakie widziałem w kinie
Oczywiście, że cenisz mordowanie. Gdyby twój dziadek nie cenił i nie donosił na gestapo, nie mielibyście takiego majątku jak macie.
Twierdzisz, że mam jakiś majątek? A to ci dopiero. Nie cenię mordowania. Nie chcę mieć nic wspólnego z mordercami. Mój dziadek nie donosił na gestapo, nie był w nkwd, albo w ub. Pomyliłeś mnie z sobą.
na przykład taka sytuacja - policjanci oddają kilkanaście strzałów do nieuzbrojonego człowieka
To chyba szkoła generała granatnika. ;)
Ty hyrkan, czy to aby nie ty zostałeś skazany?
h t t p s : / / w y d a r z e n i a . i n t e r i a . p l / k r a j / n e w s - b y l y - p o s e l - r u c h u - p a l i k o t a - s k a z a n y -p o s i a d a l - p o r n o g r a f i e - d z i e c , n I d ,5 9 7 4 0 7 0
Czasem sobie próbuję wyobrazić, jak upośledzony musi być rosyjski troll, który nie mając już jak mnie zaatakować, będzie wrzucał takie oto linki. :)
Ale moja wyobraźnia za takim upośledzeniem nie nadąża. Każde pieniądze daję, że nie masz pracy, bo każdy pracodawca uznał cię za idiotę.
Polska prawica, między innymi ty, wspiera Putina.
A jednym z przejawów tego wspierania jest kolejny atak na Żydów. Jak za czasów stalinowskich, tak i dziś.
Coś ci się poknociło. Wszyscy doskonale wiedzą jakiego pochodzenia byli stalinowscy zbrodniarze. Jeden ostatnio ,,poległ" pod Getysburgiem w Szwecji. IPN go nie dosięgnął.
Jesteś kryminalistą. Masz na sumieniu pomówienia Funkcjonariuszy Polskiej Straży Granicznej. Twoje oszczerstwa uchodzą ci na sucho, bo filmweb promuje zgniłe lewactwo.
Cóż, dużo obelg kierujesz w stronę ludzi, którzy nie popierają morderców. Reżimy każdych czasów mają takich jak ty zwolenników mordowania.
Ale czego ja się od wnuka kolaboranta spodziewam?
Ty byś tego nauczycielinę skazał na dożywocie:
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-irlandia-nauczyciel-nie-chcial-mowi c-o-uczniu-oni-trafil-do-,nId,6268229
hyrkanku, w Bawarii rasizm, zastrzelili człowieka bo krzyczał: AA... (coś go bolało)
h t t p s : / / w i a d om o s c i . w p . p l / a t a k - n o z o w n i k a - w - b a w a r i i - k r z y c z a l - a l la h u -a k b a r - 6 8 1 0 5 1 8 5 4 6 2 3 8 0 8 0 a
Masz naprawdę ciężkie zaburzenia.
To i sprawę popierania pedofilii przez twojego idola można chyba połączyć.
ciebie to można ze wszystkim powiązać. Z agresorami z białorusi, z rzucaniem kamieniami w polskich Funkcjonariuszów SG, z wciąganiem kobiet do krzaków. Oj dużo masz na sumieniu, hyrkanie. Masz naprawdę ciężkie zaburzenia.
i widzisz? Znów musisz na mój temat zmyślać.
A ofiary na Podlasiu są, komcie Korwina o pedofilii w netach też są. :)
Pedoprawica.
Nic nie widzę. Tobie się coś widzi. Masowe groby na Podlasiu. Ale heca. Ja wiem tylko o grobie czeczki, i nie na Podlasiu, tylko na białorusi.
,,Oto rząd Izraela 2022: ekstremiści, nacjonaliści, rasiści, przeciwnicy procesu pokojowego, zwolennicy osadnictwa, łamania palestyńskich praw, przeciwni prawom kobiet, LGBT+, przeciwni jakimkolwiek formom liberalizmu. Rząd religijnych, konserwatywnych światopoglądowo mężczyzn. Pośrodku on, król Bibi, jak pieszczotliwie lub złośliwie nazywa się w Izraelu nowego premiera" - PISZE Karolina Przewrocka-Aderet. I CO, ZADOWOLONY? A W POLSCE hyrkanom ŹLE. POLSKA POD RZĄDAMI PIS TO ZŁO, A W IZRAELU DOBRZE.
hyrkanie, odkopali mumię na Podlasiu. Słyszałeś?
P.S. putler podobno śmiertelnie chory. Będzie jednego oszczercy Polski mniej. Ale jest jeszcze inny - też jak putler twierdzi, że są masowe groby na Podlasiu. Niejakie hyrkaniątko. Kumasz?
,,Każde pieniądze daję, że nie masz pracy, bo każdy pracodawca uznał cię za idiotę" - a twierdziłeś, że mam majątek? Coś ci się dzieje? Masz demencję, czy co?
tych, którzy są przestępcami, co nawet sądy potwierdzają? :)
A jak ich można pomówić? Powiedz, to ciekawe.
Jesteś przestępcą. Ja jestem ,,murem za polskim mundurem". I możesz mi naskoczyć...
Poza tym dziwne, że jeszcze polskich leśników nie pomawiasz i zniesławiasz.
Chodzi ci o wycinanie pomnikowych drzew, bo od polskiej przyrody ważniejsze jest troszkę kasy do podziału w partii? :)
Cóż, niektórzy ludzie się nie zeszmacili, a inni noszą mundury. Dla każdego coś dobrego w tym kraju.
To źle. A w Polsce się czci pedofilów, też źle. Albo wywozi ludzi do lasu. Bardzo źle.
Zapewne we wszystkich 3 przypadkach mowa o prawicy.
Bohaterski polski rząd pod dowództwem Donalda Tuska broni przy pomocy funkcjonariuszy polskiej Straży Granicznej polską granicę. Chwała Bohaterom. Chwała Wielkim Polakom jak Donald Tusk. Tak trzymać. A hyrkany płaczą. Zatkao kakao?
Ty znasz mojego ojca!!!!!??????????? O kurcze. Ale afera. Czyli twierdzisz, że Donald Tusk to ZOMO? Szkoda, że nie powiedziałeś, iż jesteś moim ojcem, albo wujem. Będzie: "mów mi wuju".
Panie Michale, ten hyrkan jest szalony. Cały czas pomawia Polską Służbę Graniczną. Twierdzi, że przy granicy polsko-białoruskiej są jakieś masowe groby. On insynuuje, że Funkcjonariusze SG zabili wielu ludzi. To szaleniec. ♪♪Uważaj na niego, dziewczyny kolego. Jest z metra cięty prosto z Pani wyjęty
Uważaj właśnie dlatego
Jego oczy marzące jego usta drwiące jego aury pachnące
Uważaj na niego♪♪