PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=443610}

Niepowstrzymany

Unstoppable
2010
6,9 61 tys. ocen
6,9 10 1 61096
5,9 15 krytyków
Niepowstrzymany
powrót do forum filmu Niepowstrzymany

Była tego reklama w grze [PROTOTYPE]!!!!!!!!
Screeny moje! Przypadkiem się na to nadziałem i w dodatku polski akcent jak miło xD
Gra wyszła tylko po angielsku

http://img840.imageshack.us/img840/7346/60994823.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/5703/pllj.jpg

nic nie chce mowic ale wiekszosc gier pobiera reklamy z internetu i do tego w jezyku takim z jakiego kraju sie laczy.

umo

kolejny film z Waszyngtonem w reżyserii Scotta którego budżet wyniesie zapewne 100 mln $ i znając życie się nie zwróci tak jak było to w przypadku "metra strachu"

użytkownik usunięty
umo

Umrę ze śmiechu zaraz!! Tak to właśnie jest jak się nie wie o czym się piszę xD Tak się składa, że gra [PROTOTYPE] NIE POSIADA połączenia z netem, mogę ją równie dobrze zainstalować na kompie bez neta i te reklamy będą w tych miejscach, bo są po prostu w grze!! hahahaha rozwaliłeś mnie tym normalnie! Gdzie to przeczytałeś? Na onecie? Czy na wirtualnej polsce?

Sam w to grałem, krótko, ale grałem i nie zauważyłem tego. Masz jakąś dziwną wersję, pewnie zrobioną przez Tony'ego Scotta!

użytkownik usunięty
filmoradar

Hehe pewnie tak! xD On maczał w tym palce! Kupiłem akurat to pudełko na którym malutkim druczkiem piszę "Tony Scott tu byłem" xD xD

ocenił(a) film na 7

Jeśli na prawdę myślisz, że w ANGIELSKIEJ grze wydanej prawie półtora roku temu producent zamieścił POLSKĄ reklamę filmu który wychodzi teraz to GZ dla Ciebie;) To nie pierwszy tytuł w którym zastosowano ten chwyt marketingowy... dla przykładu reklamy zobaczyć możesz też w Splinter Cell: Conviction... Pozdro&Poćwicz.

Vir00z

Dokładnie ;] Widzisz THE_RON, "Tak to właśnie jest, jak się nie wie o czym się pisze" :P

użytkownik usunięty
dodgers

Doskonale wiem o czym piszę, tak się składa, że przytoczony tu przykład Splinter Cell'a to zupełnie inna bajka, bo jeszcze przed premierą trąbili o tym na prawo i lewo, że grze będą bardzo widoczne prawdziwe reklamy a do tego SC:C został spolszczony i nagłośniony w Polsce, że wychodzi. Czy tam były w ogóle POLSKIE reklamy?? Hmm? Prototype wyszedł całkowicie bez echa, nie został spolszczony w ogóle przez LEM a o prawdziwych reklamach, dopiero potem ludzie się dowiadywali, gdy na nie przypadkiem trafiali. Więc mądrale powiedzcie mi skąd wzięła się tam Polska reklama filmu który miał wyjść za rok? Potraficie na to odpowiedzieć? Co LEM jedyne co zrobił to wrzucił Polską reklamę do gry, której 99% graczy nie zauważy?

a tak trudno uzyc photoshop i zamiescic w grze reklame czego sie tylko chce? ;>

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
palel47

Sam wypisujesz głupoty! Nie, nie ściągnąłem żadnego moda. Sami mądrale pójdźcie w to miejsce i sobie sprawdźcie