PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=443610}

Niepowstrzymany

Unstoppable
2010
6,9 61 tys. ocen
6,9 10 1 61100
5,9 15 krytyków
Niepowstrzymany
powrót do forum filmu Niepowstrzymany

Chłam...

ocenił(a) film na 4

w ramach rozgrzeszenia.. pieniądze z zysków powinni oddać potrzebującym.

ocenił(a) film na 8
AMBASARTUR

ale argumentów do poparcia Twej oceny może tak coś napiszesz więcej bo trudno się zgodzić/nie zgodzić z Twą oceną. Może za dużo oczekiwałeś po tym filmie albo ktoś wziął Cię na niego za kare ????

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

film poprostu tragedia a obejrzalem go dlatego ze na filmweb nota byla powyzej 7... brak slow debilny film dla wlasnie takich widzow....

dla mnie ocena filmu to co najwyzej 2/10 za to ze kasy wydali na rozpieprzona lokomotywe;]

ocenił(a) film na 7
marekk871

wszystko jasne, ten film jest zwyczajnie dla ciebie za trudny i frustrujesz sie bo go kompletnie nie rozumiesz... trollu:)

ocenił(a) film na 1
AMBASARTUR

Zgadzam się! Film jest beznadziejny! Czyżby powtórka ze „Speed”? tylko, że tu mamy pociąg a nie autobus, no i nie ma tej badziewnej hollywoodzkiej otoczki – romans, pocałunek, uśmiechnięte twarze na końcu, ale za to jest jeszcze gorsza odsłona Hollywoodu w tym filmie, typu „jestem bohaterem, poświęcę się dla sprawy, być może zginę, ale uratuję niewinnych”, no i jeszcze kicz nad kiczami, za który należy się złota malina – mają zatrzymać rozpędzony pociąg, który może zabić ich i wielu innych ludzi a ci sobie gadają o problemach z kobietami!!! Szkoda, że jeszcze tam piwka nie mieli w tym pociągu i telewizora w którym dziwnym trafem by leciał jakiś mecz! bleeeeeee!!!! Myślałam, że zwymiotuję od tego wszystkiego!!! Co za g...no! Do kitu! Moja ocena – 1/10!