prosilbym was czy naprawde warto go zobaczyc, tylko bez glupich dialogow jak to niektorzy pisza, interesuje mnie film i nic innego
Tony Scott robił ten film i jeśli kiedyś miałeś okazję widzieć jakiś film tego reżysera i się on Tobie podobał to śmiało możesz oglądać ten i się nie zawiedziesz
adrenalina, napięcie, typowa odmużdżająca amerykańska rozrywka :) dobra muzyka, fajne zdjęcia no i Denzel W
film prosty jak budowa cepa ucieka pociąg i próbują go zatrzymać...
lubisz takie klimaty ? to obadaj jeśli nie to szukaj czegoś innego na seans :)
pozdrawiam :)
chciałem jeszcze dodać że...
Denzel w tym filmie mało pokazał gry aktorskiej, a to jest bdb aktor i jedynie chyba dla mnie to jest jeden z minusów filmu
główną rolę gra pociąg a nie Denzel hehe ;)
szkoda że scenariusz nie dał mu rozwinąć skrzydeł bo bardzo lubię tego aktora
no ale to film akcji tak że do pokazania to tutaj za wiele nie było...
Myślę, że warto obejrzeć ten film. Fabuła może nie jest skomplikowana, ale fajnie się ogląda, po 20 min filmu akcja nabiera tempa i trwa do samego końca. A jeśli chodzi o grę aktorów to według mnie najlepiej zagrała Rosario.
naprawde dobry film, trzyma w napięciu, ja nie nudziłem się ani przez minutę, fajny 'kolejowy klimat' ;p
Naprawdę fajnie się ogląda, jest akcja, napięcie, na wieczorne kino po ciężkim dniu w robocie jak znalazł, nie trzeba się silić umysłowo dokładnie tak jak to opisał kolega rbk.
naprawde z calym szacunkiem do Was, ale ten film mi sie nie podobal,
1- Danzel powinien jednak grac w bardziej ambitnych filmach,
2- ten film nie wywolal we mnie wogole napiecia, bardziej nerwy ze nie mogli go zatrzymac
3- jesli chodzi o zatrzymanie pociagu to, glupi byl pomysl, ze maszynista sam wyszedl aby przelaczyc zwrotnice, wogole szedl tak jakby chcial zeby ten pociag go wyprzedzil
4- jesli juz nie mogl go dogonic to powinien uczepic sie innego wagona i dojsc do maszynowni, jak mu uciekl ten pociag to czemu odrazu nie dzwonil nie alarmowal ze jest pociag widmo, przeciez moglo dojsc do tragedii a on to zlal jak i niektorzy z tego zespolu, czemu wogole przelaczyl sie sama ta wajcha ze zaczal jechac szybciej
5- haah najsmiesniejsze to bylo ze wystarczylo wejsc do tej maszynowni i go zatrzymac, w innych filmach skacza z pociagu na pociag na wagon, a tu wyszkolony komandos nie mogl sie dostac niedorzeczne, nie wierze zeby tam kogos nie wsadzili,
6- czemu Danzel jak szedl z wagonu na wagon nagle sie zatrzymal, i stal mogl isc dalej i zatrzymac ten pociag smieszne jak cholera
7- smieszne byly ujecia jak te wozy policyjne jechaly za tym pociagiem jak za przestepca, gdzies wogole sie jeden woz sie wywrocil hahah
8- omijajac wszystko to czemu nie odlaczyli wagonow i sama cicuchcie wykoleic
NIE PISZE JUZ BO POPROSTU NIEWARTO TEN FILM OGLADAC TYLE NIEDORZECZNOŚCI ZE SZKODA GADAC
ALE POWIEM WAM ZE NAJLEPIEJ TO CHYBA ZAGRA TEN POCIAG "WIDMO"
wniosek? ten film po prostu nie jest dla Ciebie :)
jeżeli reżyserem jest Tony Scott to nie bierz się za oglądanie dobrze Tobie radzę :)
za dużo kombinujesz i główkujesz w takich produkcjach '' dlaczego to? dlaczego tamto?itp itd''
np w takim filmie jak Szklana Pułapka też się zapewne dziwisz czemu on siedzi w tym budynku jak może z niego wyjść i zawiadomić policję ? :)
według mnie za dużo rozkminy walisz w kinie akcji(nie potrafisz obchodzić się z takim kinem, tak sądzę)
ja nie oceniam i nie oglądam filmów które mi nie odpowiadają bo wiem z góry że będą dla mnie one złe
powinieneś robić tak samo....
szkoda sobie nerwy szarpać ;))
pozdro
ale wiesz co ja nawet nic nie kombinowalem wiem ze nie mozna kminic w filmach akcji, jest to w sumie moj ulubiony gatunek ale te wnioski same sie nasuwaly, a bylo ich za duzo, tak jak pisalem wystarczylo tylko sie dostac do tej maszynowni i zwolnic, to bylo za proste, a szklana pulapka to jest juz klasyk i tu jest akcja, zreszta on zostal aby powstrzymac tych porywaczy a policja przeciez tez wiedziala, ze w tym budynku sa zakladnicy praktycznie od momentu opanowania budynku, to nie jest napewno Deja Vu , Człowiek w ogniu to juz wogole, Wróg publiczny , czy Metro strachu jak dla mnie film slaby bo nie wywarl na mnie wrazenia poprostu sie nudzilem, to bardzo dobrze ze wam przypadl do gustu bo dobrze sie bawilscie ogladajac to na co mieliscie ochote pozdrawiam i WESOLYCH SWIAT