A tymczasem zapraszam do obejrzenia nowego telewizyjnego spotu :) http://m.youtube.com/watch?
v=f3KYAH1rld0
Jak widać moja informacja była błędna. Zwiastun już jest http://m.youtube.com/watch?v=DlM2CWNTQ84
Rhino wygląda i rusza sie jak prawdziwy nosorożec!!!! WOOOW chce juz to zobaczyć :P
Efekty są dla mnie na bardzo wysokim poziomie :) już czuję, że ten film dostanie ode mnie 10 :D (Oczywiście najpierw go obejrzę)
Mnie jakoś nigdy do superheroes nie ciągneło, ale od pewnego czasu wszystko obróciło się o 360 stopni. Ten film będzie fantastyczny - i ja to wiem :)
Ten zwiastun totalnie dla mnie rozjebał system.
Walka z Goblinem cudo, to samo z Rhino na końcu zwiastuna, a scena jak na Spidera leci radiowóz i te zwolnienie jak tworzy sieć no po prostu fenomenalna. Efekty w porównania do 1 zwiastuna w końcu wyglądają na efekty a nie komputerową pikselową.
Teraz tylko odliczać.
Jak zacząłem go oglądać to myślałem, że padnę z wrażenia. Ten krótki fragment walki z Goblinem tak mnie powalił, że chcę zobaczyć ją całą. Rhino może dla niektórych wyglądać na transformer są, ale i tak jest świetny. Szkoda, że będzie tylko przez 4 minuty :(. Efekty są o miliard razy lepsze niż te w 1 zwiastunie. Jeśli ten Spider-Man nie dostanie chociaż nominacji do Oscara za najlepsze efekty specjalne to coś tu nie gra xD
Co racja to racja, a że został jeszcze miesiąc, więc pewnie coś tam doszlifują jeszcze.
Teraz tylko pytanie czy iść na 3D czy 2D :D
Po zwiastunie pozostaje tylko jeden wybór - 3D. Tutaj nawet nie ma co się zastanawiac. Czesto w filmach 3d jest przeciętne. Tutaj jednak jak na tacy widac, że będzie warto wybrać się na trójwymiarową wersję. Zdecydowanie 3D!
Tak właśnie myślałem. Byłem na kilku filmach w 3D i mógłbym na palcach jednej ręki policzyć ile z nich mi się w tym formacie podobało, reszta to taki dodatek. Z resztą u mnie w kinie i tak pewnie będzie tylko 3D, chyba, że będzie 2D to skuszę się za pewne na to i na to aby sobie porównać.
Osobiście licze na wersję 2d z napisami, ale pewnie zawiodę się i takiej nie będzie...
Skupili się wreszcie bardziej na Goblinie, cos czuje ze bedzie zly i przebiegly i bedzie mial demoniczy głos :P Jego Glider wygląda przekozacko!!! Końcowa scena gdzie Rhino biegnie na Pajączka - OO KURDE! On wyglada i porusza się jak prawdziwy nosorożec. Seria The Amazing to jakby nowy kanon i uniwersum pajączka, takie nowoczesne i swieze :)
Będą nawet filmy o oddzielnych villanach, na pierwszy ogień ma pójśc Venom :P
Zgadzam się :) Głównym problemem poprzedniej serii było nietrafne dobranie aktorów. Mnie na przykład oni średnio podchodzili.
Najfajniej dobrali chyba Osborna i Octopusa, naprawde wygladali jak z komiksu, no i Jameson :P
No masz rację Osborn , Octopusa i Jamesonw są genialni :) a postaci Jamesona brakuje mi w nowej serii i nie mam pomysłu kto mógł by go zagrać