PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 113875
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

A tymczasem zapraszam do obejrzenia nowego telewizyjnego spotu :) http://m.youtube.com/watch?
v=f3KYAH1rld0

użytkownik usunięty

Jak widać moja informacja była błędna. Zwiastun już jest http://m.youtube.com/watch?v=DlM2CWNTQ84

Podoba mi się tylko troszkęęę mniej od pierwszego zwiastuna :) Świetny.

użytkownik usunięty
Anakin_Skywalker

Dla mnie najlepszy. I scena walki z Goblinem... Cudo :D

ocenił(a) film na 8

Rhino wygląda i rusza sie jak prawdziwy nosorożec!!!! WOOOW chce juz to zobaczyć :P

To będzie najlepszy film o Spieder Manie. Efekty dopracowane :) Zwiastun świetny:)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Efekty są dla mnie na bardzo wysokim poziomie :) już czuję, że ten film dostanie ode mnie 10 :D (Oczywiście najpierw go obejrzę)

Mnie jakoś nigdy do superheroes nie ciągneło, ale od pewnego czasu wszystko obróciło się o 360 stopni. Ten film będzie fantastyczny - i ja to wiem :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Matematyka taka trudna...

Dealric

No dobra 359. o to ci chodziło?

ocenił(a) film na 7
Dealric

Tak bardzo trudna...

Dealric

Dealric, nie kop leżącego :D

ocenił(a) film na 7
w4siu

"All work and no play makes Jack a dull boy"

dont take away my play ;(

w4siu

O co wam chodzi?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Myślę ze bedzie lepszy niz jedynka, choc była tez fajna świeża :)

ocenił(a) film na 10

Ten zwiastun totalnie dla mnie rozjebał system.
Walka z Goblinem cudo, to samo z Rhino na końcu zwiastuna, a scena jak na Spidera leci radiowóz i te zwolnienie jak tworzy sieć no po prostu fenomenalna. Efekty w porównania do 1 zwiastuna w końcu wyglądają na efekty a nie komputerową pikselową.
Teraz tylko odliczać.

użytkownik usunięty
mateusi91

Jak zacząłem go oglądać to myślałem, że padnę z wrażenia. Ten krótki fragment walki z Goblinem tak mnie powalił, że chcę zobaczyć ją całą. Rhino może dla niektórych wyglądać na transformer są, ale i tak jest świetny. Szkoda, że będzie tylko przez 4 minuty :(. Efekty są o miliard razy lepsze niż te w 1 zwiastunie. Jeśli ten Spider-Man nie dostanie chociaż nominacji do Oscara za najlepsze efekty specjalne to coś tu nie gra xD

mateusi91

Z czasem zawsze efekty sa lepsze. Im bliżej premiery, tym lepiej.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Co racja to racja, a że został jeszcze miesiąc, więc pewnie coś tam doszlifują jeszcze.
Teraz tylko pytanie czy iść na 3D czy 2D :D

mateusi91

Po zwiastunie pozostaje tylko jeden wybór - 3D. Tutaj nawet nie ma co się zastanawiac. Czesto w filmach 3d jest przeciętne. Tutaj jednak jak na tacy widac, że będzie warto wybrać się na trójwymiarową wersję. Zdecydowanie 3D!

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Tak właśnie myślałem. Byłem na kilku filmach w 3D i mógłbym na palcach jednej ręki policzyć ile z nich mi się w tym formacie podobało, reszta to taki dodatek. Z resztą u mnie w kinie i tak pewnie będzie tylko 3D, chyba, że będzie 2D to skuszę się za pewne na to i na to aby sobie porównać.

mateusi91

Spoko. Ja idę na 3D napisy :)

ocenił(a) film na 7
mateusi91

Osobiście licze na wersję 2d z napisami, ale pewnie zawiodę się i takiej nie będzie...

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Skupili się wreszcie bardziej na Goblinie, cos czuje ze bedzie zly i przebiegly i bedzie mial demoniczy głos :P Jego Glider wygląda przekozacko!!! Końcowa scena gdzie Rhino biegnie na Pajączka - OO KURDE! On wyglada i porusza się jak prawdziwy nosorożec. Seria The Amazing to jakby nowy kanon i uniwersum pajączka, takie nowoczesne i swieze :)
Będą nawet filmy o oddzielnych villanach, na pierwszy ogień ma pójśc Venom :P

No naprawdę zapowiada się najlepszy Spider-man jak to tej spory powstały :)

użytkownik usunięty
wort801

Zdecydowanie :) poprzednia seria może się chować bo nadchodzi TASM!

No racja :)

Zgadzam się :) Głównym problemem poprzedniej serii było nietrafne dobranie aktorów. Mnie na przykład oni średnio podchodzili.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Aktorzy to była totalna porażka.

Może nie totalna, ale po prostu byli średnio dobrani. Mnie to nie pasowało.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Dla mnie najmniej pasował Tobey.

Dla mnie podobnie. A to przecież główny bohater.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Najfajniej dobrali chyba Osborna i Octopusa, naprawde wygladali jak z komiksu, no i Jameson :P

Himiteshu

No nawet.

Himiteshu

No masz rację Osborn , Octopusa i Jamesonw są genialni :) a postaci Jamesona brakuje mi w nowej serii i nie mam pomysłu kto mógł by go zagrać

ocenił(a) film na 10

Jedynie fajnie wypadli to Harry i Otto, reszta to taka se

użytkownik usunięty
mateusi91

Niestety

ocenił(a) film na 4
mateusi91

zapomniałeś o genialnym john jonah jamesonie ;-)

ocenił(a) film na 10
szymonzieba1409

A no jo, miałem dopisać :D

ocenił(a) film na 4
mateusi91

Hehe ale ij tak tasm to będzie najlepsza seria spiderka :-P

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Jameson był jak przerysowany z komiksu :P

Himiteshu

No :) jak by go z komiksu ożywili :)

ocenił(a) film na 8