Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

............. tylko z sentymentu do poprzednich części. Najgorszy Spiderman jakiego do tej pory nakręcili, aktor beznadziejny. A najgorszy we wszystkim był dubbing. Po prostu koszmar.

ocenił(a) film na 9
jack78

jezu, jak można oglądać filmy z dubbingiem. Nie dziwota, że się męczyłeś. Ja mam zdanie zupełnie odwrotne - najlepsza ekranizacja Spidera, najlepiej dobrany aktor. Gdyby jeszcze było trochę mniej patosu, byłaby rewelka, ale i tak samym klimatem kładzie na łopatki wcześniejsze próby zobrazowania Człowieka Pająka.

mower_of_mind

patos mozna jedynie wychwycic w sekwencji z zurawiami,reszta rewelacyjna.

ocenił(a) film na 9
aew4334555

dokładnie o tę scenę mi chodzi. Trochę jest śmieszna - jeszcze ten ojciec dziecka, którego Spider uratował... ale tak poza tym super.

ocenił(a) film na 10
jack78

To kup sobie na dvd tam nie ma dubbingu

Spiderman_filmaniak

Na DVD jest dubbing , przynajmniej w wydaniu BR. Przypuszczam , że na zwykłym DVD jest także.

ocenił(a) film na 10
misiek73169

Jest, można wybrać albo dubbing albo napisy w polskiej wersji językowej.

ocenił(a) film na 5
deathmaster

Jakoś zawsze wolałem lektora, ale jak sie zraziłem do dubbingu, to sam nie wiem czemu nie przełączyłem na agielski z napisami.

ocenił(a) film na 10
misiek73169

Ja mam na blu ray i nie ma duubingu

Spiderman_filmaniak

Ja też mam na blu ray i jest dubbing. Chyba że sprowadzileś z zagranicy.

ocenił(a) film na 10
misiek73169

Kupiłem w Poznaniu w Media Markcie

Spiderman_filmaniak

Ja kupiłem w Media Expert . Wydanie zawiera zawiera kilka wersji językowych w tym naszą z polskim dubbingiem.

ocenił(a) film na 10
misiek73169

Ja mam z napisami i z lektorem

jack78

Osoby oglądające filmy z dubbingiem, nie powinny mieć prawa głosu na tej stronie! Sory, ale przesada!

archi133

O rany jakie podejście. Mimo wszystko zaryzykuję i będę dalej się udzielał. Mogę ? Z góry dzięki za twoją zgodę.

ocenił(a) film na 1
jack78

Ja nie oglądałam z dubbingiem a i tak jestem tego samego zdania, najgorszy spiderman ever! Film ewidentnie robiony pod amerykańskie nastolatki, o czym mogą świadczyć niektóre dialogi.