............. tylko z sentymentu do poprzednich części. Najgorszy Spiderman jakiego do tej pory nakręcili, aktor beznadziejny. A najgorszy we wszystkim był dubbing. Po prostu koszmar.
jezu, jak można oglądać filmy z dubbingiem. Nie dziwota, że się męczyłeś. Ja mam zdanie zupełnie odwrotne - najlepsza ekranizacja Spidera, najlepiej dobrany aktor. Gdyby jeszcze było trochę mniej patosu, byłaby rewelka, ale i tak samym klimatem kładzie na łopatki wcześniejsze próby zobrazowania Człowieka Pająka.
dokładnie o tę scenę mi chodzi. Trochę jest śmieszna - jeszcze ten ojciec dziecka, którego Spider uratował... ale tak poza tym super.
Jakoś zawsze wolałem lektora, ale jak sie zraziłem do dubbingu, to sam nie wiem czemu nie przełączyłem na agielski z napisami.
Ja kupiłem w Media Expert . Wydanie zawiera zawiera kilka wersji językowych w tym naszą z polskim dubbingiem.
Osoby oglądające filmy z dubbingiem, nie powinny mieć prawa głosu na tej stronie! Sory, ale przesada!
O rany jakie podejście. Mimo wszystko zaryzykuję i będę dalej się udzielał. Mogę ? Z góry dzięki za twoją zgodę.