Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Przyznaje ze jestem rozczarowany nowym filmem o przygodach człowieka pająka bo długo na niego czekałem poprzednia trylogia była świetna i można do niej wracać miała klimat ta część nie ma tego klimatu najgorszy minus to Dubbing który utrudniał oglądanie co do zmiany obsady to nie najgorzej ale chyba poprzedni aktorzy bardziej mi pasowali pomysł na nowego przeciwnika bardzo dobry ale wykonanie dość średnie mogli się bardziej postarać mało akcji nie to co w poprzednich częściach film okropnie długo się rozkręca pozycja na raz nie warto do niego wracać mam nadzieje ze to ostatnia część jako Ramek wypada słabiutko jako kolejna część 6/10 czyli niezły ale nic więcej.

ocenił(a) film na 7
numer6

Akurat ten reebot jest o niebo lepszy od 2ki i 3ki ktore nie powinny w ogole powstac ;/ Jako fan komiksow Marvela poczulem jakby wylali najgorsze bagno na spider-mana w dwoch poprzednich filmach raimiego. Jedynie pierwsza część trylogii była świeża i dobra, moze dlatego ze byl to poczatek. Jeden z moich ulubionych villanow - Venom, pokazal sie na 5 minut i puff nie ma go, slabe bardzo efekty , klimat? chyba raczej jego brak. Nowy Spider jest bardzo fajny i ciesze sie ze zrobili reebota, aktor bardzo pasuje, taki byl w komiksie - młody, energiczny i przede wszystkim zartowniś. Mam nadzieje ze pociągną długo tę serię bo jest ok. W drugiej części ma być electro wiec szykuje sie znowu świezo, bo Lizard jakos nie przekonal do konca choc byl calkiem ok. Pobij moje argumenty a podyskutujemy :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Himiteshu

najlepsze jak grał na komórce albo dzwonił do laski przez telefon przecież to żenada! dobrze że nie wystawiał ,,sweet foci'' na facebooku ! film dla 14latków spor się zawiodłem. efekty są na dobrym poziomie jednak cokolwiek dzieje się po 1,5 h to chyba jednak za dużo czasu !

ocenił(a) film na 10
numer6

Zgadzam się że trylogia jest lepsza,ale ten wcale nie jest taki zły.
Piszesz że przez godzine nic sie nie dzieje,a jest przemiana Petera w Spider mana,mamy wątek o jego rodzicach,o szkole,o jego miłośći,o Lizardzie,były one ciekawe bo przedstawiały te rzeczy podobało mi się odkrywanie mocy przez Petera.
Minus dubbing czemu zaniżasz ocene za dubbing, nie mogłeś obejrzeć z napisami.