Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Czy to już zapowiedź ???

użytkownik usunięty

Bo jeszcze przed ukończeniem dwójki mielismy już oficjalna zapowiedź trójki na 2006 rok,ale z wiadomych względów(dużo przeciwników duży budżet nie można było dać ciła) przesuniętą ja na 2007 rok.Jeżeli to oficjalna zapowiedź to należy się cieszyć.Martwią mnie natomiast te zmiany które maja nastąpić.Sam Raimi oficjalnie ogłosił iż ewentualnie mógłby wyreżyserowac 4 część,ale tylko pod warunkiem jesli Tobey Maguaire zgodził by sie na dalsze zakładanie maski Spideya...Problem w tym,ze Tobey to widzi jako trylogię poza tym niechciałby być zaszufladkowany jako "ten co grał tylko w Spider-Manie"(być moze ta etykieta już mu nie zniknie).Co do Kirsten Dunst ona już prawie na bank nie zagra.Zdobyła co chciała(popularnosć) i ma już dość grania w tym filmie można nawet troche powidzieć,ze nie lubi tej roli.
Mam nadzieje,ze Columbia wybuli mamonę i tobey się zgodzi na 4 część(wątpie),a wtedy mielibyśby za sterami Raimiego który zrobił postęp pomiedzy dla mnie zbyt kiczowatą jedynką i naprawdę niezła dwójką...
Jeżeli nawet nie dojdzie do skutku to co mówie to już chęć reżyserowania podobno zgłosiło paru reżyserów(De Bont,Fincher).A wy jeśli by jyz były zmiany,kogó wyobrażalibyście sobie jako nowego Spideya i reżysera na stołku?