Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Co wy na to aby w roli M.J. wystapila Elisha Cuthbert??? Dowiedzialem sie ze starala sie ona o te role wczesniej ale Dunst jej zgarnela ja sprzed nosa;/ a wedlug mnie by byla zajebista w tej roli...

_justin_

kirsten juz jest znana jako mj a zmiana tej roli oznacza kompletny rospad ekipy a tak wogóle widzialem video z wyboru i dunst byla pierwsza

Spidey_3_ssj

Dunst, to się nadaje na wycior do armaty z tymi swoimi zeszlifowanymi zębami i z garbatą sylwetką no i nie zapominajmy o jej kwadratowej twarzyczce... Ja chcę kogoś innego w roli M.J. może być Elisha.

Dextromethorphan

w najnowszym Teletygodniu jest wywiad , wlasnie z Kirsten Dunst

dosc sceptycznie wypowiada sie na temat wystapienia w 4

Black_Spiderman

jesli by nawet odeszla ja za nia nie bede plakac , moze wskoczyc za nia Elisha ...

Black_Spiderman

jako aktorkę nawet lubi Kirsten ale ona wogóle mi jakoś nie pasuje do roli MJ w 1 jeszcze jako tako ale juz w 2 i 3 to kiszka... Mandy Moore byłaby idealna patrząc po zdjęciach bo nie wiem czy dobra z niej aktorka. A co do ELishi to jakoś mi nie pasi...

Przemko

a ja wole zeby bylo juz tak jak jest,bo po prostu nie cierpie wymieniania aktorow na innych

cinas91

Według mnie teraz było by głupota zmieniać juz K.D. na inną aktorką do roli M.J. grała ją 3 części co innego gdyby po pierwszej części zmienili by aktorkę no ale po trzech?

Darth_Carnage

Lepiej późno niż wcale...